Categories: خبرها

به عنوان مجری قانون اساسی در زمینه سیاست داخلی هم‌ بدرخشید

پنج شنبه گذشته فاطمه سادات موسوی همسر سید سراج‌الدین میردامادی زندانی سیاسی سبز محبوس در بند هشت زندان اوین، در دیدار حسن روحانی با ایرانیان مقیم فرانسه شرکت کرده و نامه خود را به رییس جمهور کشورمان تحویل داد.

همسر میردامادی در نامه‌ی خود شرح داده که این فعال سیاسی و روزنامه نگار در پی دعوت دولت به بازگشت ایرانیان خارج از کشور، سال ۹۲ به ایران آمد، اما پس از ده ماه بازجویی بازداشت و در نهایت به سه سال زندان تعزیری و دو سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شده است. به گفته فاطمه سادات موسوی، میردامادی هم اکنون حدود ۲۰ ماه است که در زندان اوین به سر می‌برد و متأسفانه تصویری که از ایران عزیز در ذهن فرزند ۱۲ ساله وی در حال شکل‌گیری است تصویری مبهم و پرسش آمیز است… .

همسر سراج‌الدین میردامادی در نامه‌ی خود شرح داده که این فعال سیاسی و روزنامه نگار در پی دعوت دولت به بازگشت ایرانیان خارج از کشور، سال ۹۲ به ایران آمد، اما پس از ده ماه بازجویی بازداشت و در نهایت به سه سال زندان تعزیری و دو سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شده است.

به گفته فاطمه سادات موسوی، میردامادی هم اکنون حدود ۲۰ ماه است که در زندان اوین به سر می‌برد و متأسفانه تصویری که از ایران عزیز در ذهن فرزند ۱۲ ساله وی در حال شکل‌گیری است تصویری مبهم و پرسش آمیز است… .

او در نامه‌ی خود خواسته است که روحانی به عنوان مجری قانون اساسی و از آن مهم‌تر به عنوان مردی که بنا به اعتماد و امید به او، آینده زیبا و روشنی را به فرزندمان وعده داده‌ایم، در زمینه سیاست داخلی و دفاع از حقوق حامیان‌تان و همه ایرانیان و بازگشت آرامش به شهروندان، هم‌چون سیاست خارجی، آن‌گونه که گذشت، بدرخشید.

متن نامه فاطمه سادات موسوی همسر سیدسراج‌الدین میردامادی که در فیس بوک وی منتشره شده، به شرح زیر است:

جناب آقای روحانی

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم

در ابتدا لازم می‌دانم به عنوان یک ایرانی از شما به عنوان رئیس‌جمهور کشور عزیزمان که با تلاش‌های خستگی ناپذیر موجبات رفع تحریم‌ها را فراهم آوردید و بار دیگر افتخار و عزت ایرانی و صلح دوستی مردم کشورمان را به گوش جهانیان رساندید تشکر و قدردانی نمایم.

اساساً همین امید، اعتماد و اعتقاد به بازگشت عقلانیت و قانون بود که باعث شد همسر اینجانب، سراج الدین میردامادی روزنامه‌نگار اصلاح طلب و جانباز دفاع مقدس، در زمان انتخابات ۹۲ به ترغیب و تشویق مردم برای شرکت در انتخابات بپردازد و روز انتخابات ریاست جمهوری رأی خود را در کنسولگری ایران در پاریس به صندوق رأی بریزد. او همه این تلاش‌ها را از این جهت متحمل شد تا پیشرفت و آبادی و آزادی ایران عزیزمان بنا بر اصلاح و انتخاب و نظر مردم انجام پذیرد.

همچنین از روی همین امید و اعتقاد بود که در پی دعوت عمومی شما در جمع ایرانیان خارج از کشور، در روز تنفیذ حضرتعالی به میهن بازگشت. اما متأسفانه به محض ورود پاسپورت ایشان را در فرودگاه ضبط و پس از ده ماه بازجویی برای ایشان حکم سه سال زندان تعزیری و دو سال ممنوعیت خروج از کشور صادر شد. او هم اکنون حدود ۲۰ ماه است که در زندان اوین به سر می‌برد و متأسفانه تصویری که از ایران عزیز در ذهن فرزند ۱۲ ساله وی در حال شکل‌گیری است تصویری مبهم و پرسش آمیز است… .

جناب آقای روحانی!

رفتار دستگاه قضایی کشور با همسر بنده از بدو ورود به کشور تا محاکمه و هم اکنون که بیش از بیست ماه است در زندان به سر می‌برد رفتاری برخلاف بدیهیات قانونی موجود در کشور و در برخی موارد برخلاف روح حاکم بر قانون اساسی که جنابعالی برای حفاظت از آن سوگند یاد کرده‌اید، بوده است. اگر چه به محدودیت‌ها و تنگناهایی که با آن مواجهید واقفم اما از شما استدعا و نیز انتظار دارم به عنوان مجری قانون اساسی و از آن مهم‌تر به عنوان مردی که بنا به اعتماد و امید به او، آینده زیبا و روشنی را به فرزندمان وعده داده‌ایم، در زمینه سیاست داخلی و دفاع از حقوق حامیان‌تان و همه ایرانیان و بازگشت آرامش به شهروندان، هم‌چون سیاست خارجی، آن‌گونه که گذشت، بدرخشید.

فاطمه سادات موسوی

Recent Posts

به همه ی اشکال خشونت علیه زنان پایان دهید

در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…

۱۴ آذر ۱۴۰۳

ابلاغ «قانون حجاب و عفاف» دستور سرکوب کل جامعه است

بیانیه‌ی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور

۱۴ آذر ۱۴۰۳

آرزوزدگی در تحلیل سیاست خارجی

رسانه‌های گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور…

۱۴ آذر ۱۴۰۳

سلوک انحصاری، سلوک همه‌گانی

نقدی بر کتاب «روایت سروش از سهراب »

۱۴ آذر ۱۴۰۳

مروری بر زندگی سیاسی طاهر احمدزاده

زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…

۰۹ آذر ۱۴۰۳