Categories: خبرها

شمار قربانیان جنگ سوریه از مرز ۳۰۰ هزار تن گذشت

زیتون- دیده‌بان حقوق بشر سوریه در تازه‌ترین آمار خود اعلام کرد که شمار قربانیان جنگ سوریه از ۳۰۰ هزار تن گذشته است. 
دیده‌بان حقوق بشر سوریه، یک نهاد غیر دولتی فعال در زمینه حقوق بشر است که مرکز آن در لندن است و مدعی است اطلاعات خود را از منابع داخلی سوریه و آمارهای دولتی و نهادهای بین‌المللی می‌گیرد.
این مرکز امروز (سه‌شنبه) در جدیدترین آمار خود اعلام کرد که از زمان آغاز درگیری‌ها در سوریه در اواسط مارس ۲۰۱۱ بیش از ۳۰۰ هزار تن کشته شده‌اند که ۹ هزار تن از آن‌ها در یک ماه گذشته جان خود را از دست داده‌اند.
این گروه هشتم آگوست آماری از کشته‌شدگان تا پایان ماه جولای را اعلام کرده بود. در آن آمار تعداد جان‌باختگان ۲۹۲ هزار نفر بود.
زید رعدحسین، رییس شورای حقوق بشر سازمان ملل نیز امروز دولت‌های سوریه، ایران و سه کشور دیگر را به عدم همکاری در جهت بهبود شرایط حقوق بشر در کشورهایشان متهم کرده است. او در سی و سومین نشست عمومی شورای حقوق بشر به خصوص رویکرد دولت سوریه نسبت به وضعیت حقوق بشر در آن کشور را به شدت تقبیح کرد: «این دولتی است که یک پزشک در راس آن قرار دارد اما گفته می‌شود که مردم خود را با گاز شیمیایی می‌کشد، به بیمارستان‌ها حمله می‌کند، محله‌های غیرنظامی را با مواد منفجره و بمب، هدف بمباران کور قرار می‌دهد و ده‌ هزار نفر را در شرایط غیرانسانی به زندان انداخته است.»
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل افزود: «نمی‌توانم واژه‌ای را پیدا کنم که شدت انزجار مرا از این وضعیت نشان دهد.»
رییس شورای حقوق بشر سازمان ملل همچنین گفت که کشورهای دیگری که به طور مرتب از همکاری با شورای حقوق بشر امتناع می‌ورزند عبارتند از ایران، کره شمالی، اریتره و بلاروس و اسرائیل هم در تلاش برای جلوگیری از دسترسی بازرسان شورای حقوق بشر به مناطق اشغالی فلسطینی سابقه‌ای طولانی دارد.
زید رعدحسین در سال ٢٠١۴ به ریاست شورای حقوق بشر سازمان ملل انتخاب شد. علاوه بر انتقاد شدید از کشورهای ناقض حقوق بشر، او اخیرا سیاستمدارانی را که «عوام‌فریب» می‌خواند مورد حمله قرار داد.
رییس شورای حقوق بشر سازمان ملل مشخصا از خیرت ویلدرز، سیاستمدار هلندی مخالف مهاجران خارجی، دونالد ترامپ، نامزد جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، و نایجل فاراژ سیاستمدار بریتانیایی طرفدار خروج این کشور از اتحادیه اروپا نام برد و گفت که سیاستمداران عوام‌فریب همان تاکتیک‌های گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) را به کار می‌گیرند.

Recent Posts

اسرائیل؛ درون شورویه و بیرون مستبده!

درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…

۰۸ آبان ۱۴۰۳

اوضاع جریان اندیشه در عصر هخامنشیان

به بهانه سالگرد کوروش بزرگ

۰۸ آبان ۱۴۰۳

ایرانیان و نزاع اسرائیل و فلسطین

تردیدی نیست که تداوم نزاع اسرائیل و فلسطین که اینک منطقه‌ی پرآشوب و بی‌ثبات خاورمیانه…

۰۵ آبان ۱۴۰۳

حمله‌ نظامی به ایران: «برکت»، «فرصت»، «فلاکت»

تصور پیامدهای حمله نظامی اسرائیل به ایران نیروهای سیاسی را به صف‌بندی‌‌های قابل تأملی واداشته…

۰۴ آبان ۱۴۰۳

گذارطلبی و نفی اصناف جنگ‌طلبی!

ناقوس شوم جنگ در منطقۀ خاورمیانه بلندتر از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد. سه‌گانۀ…

۰۲ آبان ۱۴۰۳