وزارت اطلاعات پاسخ استعلام در خصوص پیامک های تهدید آمیز برای روزنامه نگاران را نداده است

زیتون- پس از گذشت بیش از دوماه از ارسال پیامک های تهدید آمیز برای خبرنگاران، هنوز وزارت اطلاعات دولت یازدهم پاسخ استعلام دادسرای فرهنگ و رسانه در خصوص شماره تلفنی که پیامک ها از آن ارسال شده  را نداده است.untitled-4-204x300
سارا نجیمی، یکی از وکلای مدافع تعدادی از روزنامه‌نگاران با اعلام این خبر توضیح داد که بازپرس شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه مجددا نامه‌ای را به پیوست نامه قبلی به معاونت داخلی وزارت اطلاعات نوشته و درخواست فوریت برای اعلام نتیجه موضوع پیامک‌های تهدیدآمیز ارسالی به برخی از خبرنگاران کرده است.
دهم تیرماه «زیتون» خبر  از دریافت  پیامکی تهدید آمیز مبتنی «آخرین هشدار امنیتی» داد که برای جمعی از فعالان رسانه ای، سیاسی و اجتماعی ارسال شده بود. این پیامک از چهار شماره تلفن متفاوت برای حدود ۷۰۰ از افرادی که با رسانه های به نوعی مرتبط بوده اند، فرستاده شده بود.
به گفته نجیمی در تاریخ ششم مردادماه سال جاری بازپرس شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه نامه‌ای را خطاب به وزارت اطلاعات فرستاد تا این وزارتخانه استعلامات و تحقیقات لازم را راجع به شماره تلفن ها و پیامک های ارسالی انجام دهد. در خواستی که تا کنون بی جواب باقی مانده است.
وی ادامه داد: «بر همین اساس بازپرس مجددا نامه‌ای را به پیوست نامه قبلی به معاونت داخلی وزارت اطلاعات فرستاد و درخواست فوریت برای اعلام نتیجه کرد و قرار است تا زمان حصول نتیجه، هر چند وقت یکبار این نامه تجدید شود.»
آرش کیخسروی یکی دیگر از وکلای مدافع تعدادی از روزنامه‌نگاران به ایسنا گفت که نامه در خواست استعلام روز ششم مرداد در دبیرخانه وزارت اطلاعات به ثبت رسیده، اما تا کنون بی جواب مانده است.
بر اساس اسنادی که در اختیار «زیتون» قرار دارد، شخص قاضی قطبی، سرپرست دادسرای فرهنگ و رسانه مسئول ارسال این پیامک ها بوده است، هرچند که دادستان عمومی و انقلاب تهران این ادعا که قوه‌قضاییه و دادستانی تهران در ارسال پیامک‌های تهدیدآمیز به خبرنگاران نقش داشته است را تکذیب کرد.
محسنی‌اژه‌ای معاون اول قوه قضاییه، اما در نشستی خبری در ۱۳ تیرماه ارسال این پیامک ها را هشداری درست خواند و گفت که به نظرش این موضوع تهدید نیست به فرض که اگر کسی با عناصر ضد انقلاب ارتباط داشته باشد و به او بگوییم که همکاری اش را با عناصر معاند قطع کند نه تنها تهدید نیست بلکه بسیار خوب هم است.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »