رییس کمیته حقیقت‌یاب حوادث بعد از انتخابات سال ۸۸

مرتضوی قصورش را منکر بود و دیر عذرخواهی کرد

زیتون- پرویز سروری، رییس کمیته حقیقت‌یاب مجلس هشتم برای بررسی حوادث بازداشت‌گاه کهریزک، گفت سعید مرتضوی در زمان فعالیت این کمیته منکر کوتاهی خود در فاجعه کهریزک بود و حالا هم «بسیار دیر» عذرخواهی کرده است. به گفته این عضو شورای شهر تهران عذرخواهی مرتضوی در همان «می‌توانست آثار بسیار خوبی داشته باشد.» kahrizak-1
نماینده تهران در مجلس هشتم به سایت جمهوریت گفت مرتضوی در زمان فعالیت کمیته حقیقت‌یاب مجلس هشتم «هیچ کوتاهی را قبول نکرد و انکار می‌کرد و موضوعات را نمی‌پذیرفت». به گفته سروری کمیته مزبور «همه موضوعات را شجاعانه پیگیری و مطرح» کرد و درآن زمان «با مقاومت جدی مرتضوی روبه‌رو شد».
سعید مرتضوی هفته گذشته با انتشار نامه‌ای اتفاق‌های بازداشت‌گاه کهریزک را «واقعه خون‌بار» و جان‌باختگان را «شهید» نامید و نوشت که به عنوان دادستان وقت تهران از مسایل رخ داده در کهریزک «عمیقا ابراز تاسف و اعتذار» می‌کند. او تاکید کرده بود که عمدی در شکل‌گیری حوادث کهریزک وجود نداشته.
پرویز سروری اما گفت که نقش تصمیمات مرتضوی در بررسی‌ و تحقیق کمیته حقیقت‌یاب پیرامون اتفاق‌های رخ داده در بازداشت‌گاه کهریزک بسیار برجسته دیده شد. نماینده تهران در مجلس هشتم گفت اعزام افرادی که هنوز تفهیم اتهام نشده بودند به کهریزک «زمینه‌ساز جدی برای این حادثه غم‌بار» بود.
پس از اعتراض‌ها به نتایج اعلام شده انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۸ و تظاهرات خیابانی معترضان، برخی از افراد دستگیر شده به بازداشت‌گاه کهریزک منتقل شدند. علاوه بر مرگ برخی افراد، گزارش‌هایی از شکنجه‌های جسمی، جنسی و روحی در این بازداشت‌گاه منتشر شد. پس از انتشار خبر مرگ محسن روح‌الامینی – فرزند عبدالحسین روح‌الامینی – آیت‌الله خامنه‌ای دستور به تعطیلی این بازداشت‌گاه داد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رییس کمیته حقیقت‌یاب حوادث بعد از انتخابات سال ۸۸

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »