دستگیری دو «تروریست» در سیستان و بلوچستان

زیتون- روابط عمومی اطلاعات سپاه پاسداران از دستگیری دو «تروریست» در استان سیستان و بلوچستان خبر داد. خبرگزاری‌های فارس و تسنیم، این دو نفر را تبعه پاکستان و از اعضای یک گروه «تروریستی معاند نظام» معرفی کرده‌اند که به قصد «خرابکاری و ایجاد فضای رعب و وحشت» وارد ایران شده‌اند. 13920128082848266394923
براساس گزارش سپاه پاسداران از این افراد «علاوه بر مقادیری سلاح و مهمات، دو بمب پدالی آماده انفجار» نیز کشف شده که قرار بود در «اماکن شلوغ منفجر» شود. روابط عمومی مرکز اطلاعات سپاه سلمان اعلام کرده است که این دو نفر در بازجویی‌های اولیه، درباره اهداف خود اعتراف‌هایی کرده‌اند که اخبار آن به زودی منتشر خواهد شد.
خبرگزاری مهر گزارش داد این دو نفر در یک «عملیات سریع و غافلگیرانه» توسط مأموران اطلاعات سپاه سلمان در منطقه «کله‌ گان» شهرستان سراوان دستگیر شدند.
استان سیستان و بلوچستان، طی سال‌های اخیر صحنه درگیری‌هایی متعدد میان مأموران نیروی انتظامی ایران با افرادی بوده که مقام‌های جمهوری اسلامی آنان را «تروریست» معرفی کرده‌اند. در آخرین مورد، قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران روز یکشنبه ۲۱ شهریورماه اعلام کرد که نیروهایش در حمله به یک گروه ۹ نفره از اعضای «جیش العدل» در منطقه سراوان «رهبر این گروه و سه نفر دیگر» از اعضای این گروه را کشته و «دست‌کم دو نفر» دیگر نیز را زخمی کرده‌اند.
گروه جیش‌العدل تاکنون مسئولیت چندین اقدام مسلحانه در شرق ایران و ربودن و قتل چند مرزبان ایرانی را بر عهده گرفته است.
گروه جیش‌العدل می‌گوید برای «احقاق حقوق مردم تحت ستم و سنی‌مذهب بلوچ» می‌جنگد اما ایران در کنار آمریکا و تعدادی دیگر از کشورها این گروه را «تروریستی» می‌داند.
شماری از مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی از جمله علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، عربستان سعودی را به تلاش برای ایجاد ناامنی در جنوب شرقی ایران و حمایت از «گروه‌های تروریستی» در این منطقه متهم کرده بودند. عربستان سعودی پیش از این برخی از این گفته‌ها را تکذیب و در عین حال اتهام‌های مشابهی را به ایران در مورد تلاش برای ایجاد ناامنی در خاورمیانه وارد می‌کند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »