نامه احسان مازندرانی، روزنامه‌نگار زندانی

???? اعتصاب غذای نامحدود تا آزادی

زیتون– احسان مازندرانی، روزنامه‌نگار زندانی، در نامه‌ای خبر از آن داد که تا زمان آزادی دست به «دست اعتصاب غذای نامحدود» خواهد زد. او نوشت که در ۱۰ ماه گذشته «در یک پروژه شبه آدم‌ربایی ، روزها و شب‌های طاقت‌فرسا و رقت‌انگیزی» را گذرانده است.

14364642_1085464858187182_435471442092238556_nبه گزارش زیتون، مازندرانی در نامه‌ای که پیش از از اعتصاب غذا از زندان ارسال کرده، نوشت اعتصاب غذای خود را «تا رسیدن به درخواست‌هایش» ادامه می‌دهد. «تشکیل کمیته حقیقت‌یاب درباره علت بازداشت پنج روزنامه‌نگار»، «شفاف‌سازی درباره نفوذ و برخورد قانونی با عوامل فریب رهبر معظم انقلاب و افکار عمومی»، «در اختیار قرار دادن زمانی از برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری به اینجانب و دیگر گروگان‌ها»، «آزادی مشروط برابر آیین دادرسی کیفری با توجه به گذران بیش از یک سوم دوران حبس» خواسته‌هایی هستند که مازندرانی مطرح کرده است.

مازندرانی با انتقاد از روش‌های بازجویی و این‌که «آقایان تا کدام حریم‌های خصوصی اقدام به نصب دوربین و شنود کرده بودند»، نوشت که در این‌باره سخن نمی‌گوید، گرچه «گزارش مفصل محرمانه‌ای» برای آیت‌الله خامنه‌ای نوشت که از سوی هاشمی‌رفسنجانی فروردین‌ماه سال ۹۵ به دست رهبر ایران رسید.

مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان با اشاره به بازداشت روزنامه‌نگاران ذیل عنوان «پروژه نفوذ»، نوشت که این پروژه «برای فریب یکی از مقامات عالی نظام» و همچنین «ضربه به دولت» روحانی طراحی شده بود که با گزارش او به رهبر ایران «باطل السحر پروژه دلواپسان» شد. گزارشی که به گفته مازندرانی «در صورت تداوم خباثت رسانه‌ها و عناصر وابسته به دلواپسان علیه این‌جانب، چاره‌ای جز انتشار آن گزارش نخواهد بود.»

احسان مازندرانی، پاییز سال گذشته دستگیر و اردیبهشت سال بعد از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به اتهام «اجتماع و تبانی برای اقدام علیه امنیت ملی» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به هفت سال زندان محکوم شد.

مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان نوشت که نامه او «برای شفاف سازی ابعاد پرونده نزد افکار عمومی ضرورت» دارد و به «اعتبار نظام هم لطمه نمی‌زند». او با اشاره به بازداشتش در سال ۹۱ نوشت که بازجوهای او «بازجوهای مهدی هاشمی» بودند و از او می‌خواستند علیه آقای مهدی هاشمی به دروغ اعتراف کنم و بگویم به اتفاق مشغول پرونده‌سازی یا ساخت فیلم علیه فرزندان یکی از مقامات عالی نظام هستیم.»

مازندرانی در ادامه آورده است که شرط آزادی او از سلول دو در یک متر «اعتراف دروغ» علیه خودش بوده و به همین دلیل «نوشتم با یکی از سایت‌های فارسی زبان خارج از کشور ارتباط داشته‌ام و رقم خنده‌دار ۲۶۵ هزار تومان را دریافت کرده‌ام».

آبان ماه سال گذشته مازندرانی بازداشت شد، این‌بار از سوی سازمان اطلاعات سپاه پاسداران که «همان پرونده مختوم شده سال ۹۱ وزارت اطلاعات را به جریان انداخت و این بار “شبکه عنکبوت” به “شبکه نفوذ” تغییر نام یافت». مازندرانی نوشت که «موضوع بازجویی‌ها» همان موضوع بازجویی‌های سال ۹۱ بود، با این تفاوت که علاوه بر هاشمی‌رفسنجانی، از او خواستند علیه افرادی نظیر حسن روحانی و حسن خمینی نیز «مقابل دوربین‌ها، اعتراف» کند. او بار دیگر تاکید کرد که دلیل برخورد نهادهای امنیتی این است که «به خیال آنها عامل ساخت و انتشار فیلم خداحافظی آیت‌الله هاشمی با فرزندش در روز مراجعه به زندان اوین و عامل تحریک آقای مهدی هاشمی برای خواندن بیانیه مقابل اوین هستم.»

مازندرانی خرداد ماه سال جاری نیز در نامه‌‌ای نوشته بود که به دلیل بیش از یک ماه اعتصاب غذا «قدرت تکلم و شنوایی» او با «مشکلات جدی» مواجه و به «بیماری و عفونت‌های شدید نای، ریه و روده” مبتلا شده. او اضافه کرده بود که وضعیتش «هزینه» انتشار فیلم وداع اکبر هاشمی‌رفسنجانی با فرزند خود، مهدی، و همچنین خواندن بیانیه مهدی هاشمی مقابل زندان اوین است.

مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان وکلای دادگاه بدوی خود را متهم کرد که پس از برگزاری جلسه دوم دادگاه «جلسه‌ای ۳ ساعته با بازجوهای پرونده» برگزار می‌کنند و به آن‌ها «برای صدور اشد مجازات مشورت می‌دهند». او نوشت که وکلایش «چون بازحوها از آن‌ها خواسته بودند» از نوشتن لایحه دفاعیه برای او در دادگاه خودداری کردند.

مازندرانی نوشت که در بازداشت او دادستان تهران، قاضی و قوه قضاییه دخالتی نداشته‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. خداوند نجات خیرشان دهد و شر اشرار را به خودشان برگرداند و دشمنان خلق را رسوا سازد.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

نامه احسان مازندرانی، روزنامه‌نگار زندانی

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »