حسن عباسی: حرام‌زاده‌ نبودن ایرانیان نماد پیشرفتگی و توسعه یافتگی است

زیتون- حسن عباسی، رییس مرکز بررسی‌های دکترینال، گفت یکی از دلایل «پیشرفتگی» ایران این است که «ملت ما حلال‌زاده» است. به گفته او وقتی که استاد دانشگاه در کلاس درس «دم از پیشرفت غرب می‌زند و می‌گوید جهان پیشرفته»، نوعی «خودباختگی علمی» را به دانشجو القا می‌کند. 4935668_604
عباسی با مطرح کردن این سوال که «چرا از دانشگاه ما فارغ‌التحصیلی مثل حسن تهرانی‌مقدم بیرون نمی‌آید؟»، گفت وقتی «یکی از سلسله شبکه‌های ترویج فساد اخلاقی توسط سپاه ردگیری و در کانادا دستگیر شد»، هفتصد دانشجوی دانشگاه شریف در نامه‌ای خواستار آزادی او شدند، چرا که «این شخص دانش‌آموخته دانشگاه شریف بود». عباسی اضافه کرد: «از این دانشگاه چه می‌خواهد بیرون بیاید وقتی دانشجویان آن از یک مفسد اخلاقی که عامل ویرانی خانواده‌های زیادی بود، دفاع می‌کنند؟ نباید انتظار داشت که بتوانند موشک و خودرو درست کنند.»
رییس مرکز بررسی‌های دکترینال اضافه کرد که «رییس سابق دانشگاه شریف [علی اکبر صالحی] جلو استادش، که وزیر انرژی آمریکاست، دو زانو می‌نشیند« و «همه چیزمان را در هسته‌ای می دهد، بعد می‌گویند چیزی بدست نیاوردیم.»
رییس اندیشکده یقین گفت: «۶۶ درصد جمعیت برزیل حرام‌زاده است. در فرانسه ۵۶ درصد حرام‌زاده‌اند و در سوئد۵۵ درصد. امریکا و انگلیس با ۴۱ و ۴۹ رتبه‌های بعدی هستند.» او همچنین عربستان و ترکیه را در رتبه های نخست «زنازادگی» در منطقه دانست و گفت: «ایران جزو کشورهای سفید در این قضیه است و این نماد پیشرفتگی و توسعه یافتگی است ولی در تئوری های جامعه شناسی و توسعه تدریس نمی شود.ما چیزهایی داریم که می خواهیم بگذاریم زمین تا او به ما چهار تا تکنولوژی بدهد.»
عباسی اضافه کرد: «کشوری که بیش از ۶۰ درصد جمعیتش زنا زاده‌اند، کجا پیشرفته است؟ مگر پیشرفت فقط در صنعت و تکنولوژی است؟ چرا فقط روی این پیشرفت تکیه می‌کنیم؟ پیشرفتگی ما در این است که ملت ما حلال‌زاده است.»
عباسی که از منتقدان مذاکرات هسته‌ای است، گفت که قرار بود «کشور را با برجام و تعامل به سمت سیاست درهای باز چین» ببرند اما «آمریکایی ها از امسال ما را به سمت سیاست درهای باز تایلند هل دادند.» او تایلند را کشوری معرفی کرد که با «باز کردن درها به هتل‌های پنج ستاره و جذب گردشگر از طرق مختلف، صنعت گردشگری این کشور را از آن شیوه‌ای که مد نظرشان بود رونق دادند و الان دارند این سیاست را در ایران پیاده می کنند.»
رییس مرکز بررسی‌های دکترینال گفت: «قرار است با این سیاست ۴۰۰ هتل پنج ستاره در جاهای مختلف کشور تاسیس کنند و ازاین طریق به نفوذ فرهنگی و اخلاقی در کشور برسند.استان کهگیلویه و بویراحمد استان بکر فکری و اعتقادی ماست حواستان به این استان بومی اصلی ما باشد. کهگیلویه و بویراحمد یکی از قطب‌های فرهنگی اصلی ماست که دست نخورده است و باید برای حفظ آن تدبیری اندیشید.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

5 پاسخ

  1. عباسی کیسه بوکس خوبی برای تحقیر و تمسخر است..اما یادمان نرود که معنویت و جستجوی معنا برای حیات, فارغ از رفع تشنگی و گشنگی و نیاز جنسی, و سرعت بالا در اینترنت و پردازش داده و برنامه های کاربردی application softwares جای خود را دارد. و سوال اساسی, یعنی: مبنا و ملاک پیشرفت و تکامل انسان ,( و نه پیشرفت وسائلی که در خدمت انسان است) پابرجاست! و قبل از ان, وقتی میگوییم: ما, ایا جسم و نیاز های جسمی ما بیش از ۱۰ درصد از انسانیت ما را میسازد؟ اگر چنین است, ان ۹۰ درصد دیگر چیست و در ان چه پیشرفتی می توانیم داشته باشیم, و ایا داشته ایم؟ تامل و تفکر بشر, اینجا لازم است! “خود را اسان و ارزان نفروشیم .” امام علی ع

  2. صدها دانش اموخته دانشگاههای ایران در مراکزی چون ناسا به تحقیق و کار مشغول هستند ، افتخار دانشگاه به این است که فازغ اتحصیلی چون نقدی و تائب و اژه ای به جامعه تحویل نداده است !

  3. اشهد انک کنت نورا فی الاصلاب الشامخه و الارحام المطهره, لم تنجسک الجاهلیه بانجاسها و…
    در زیارت امام حسین ع است. که پدران و مادران امام حسین ع همه پاک بوده اند. و در مقابل او ناپاکان بودند.
    عباسی نادان سخن بی ربطی میگوید, اما حقایق و اصالت های دینی را زیر نگیرید!

  4. حلال زادگی و طهارت مولد ارزش است. حرامزادگی, ضد ارزش. اما سخنان یک کم سوادی مثل عباسی را بهانه ی این نحوه سخنان, و بی ارزش کردن امری بخاطر دفاع بد از انقرار دادن, مثل (با فتحه) کامل فرصت طلبی است.
    از طرف دیگر, بشر مجموعه جسم و روح است. پیشرفت تکنولوژیک برای راحتی جسم و مادیات بوده, اما متاسفانه در معنویات و روحیات, پیشرفت چندانی نداشته ایم. در حالیکه اصالت انسان به روحش است و الا جسم و نیاز های ان را, مثل خور و خواب و شهوت را, حیوانات هم دارند.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »