Categories: خبرها

حسن عباسی: حرام‌زاده‌ نبودن ایرانیان نماد پیشرفتگی و توسعه یافتگی است

زیتون- حسن عباسی، رییس مرکز بررسی‌های دکترینال، گفت یکی از دلایل «پیشرفتگی» ایران این است که «ملت ما حلال‌زاده» است. به گفته او وقتی که استاد دانشگاه در کلاس درس «دم از پیشرفت غرب می‌زند و می‌گوید جهان پیشرفته»، نوعی «خودباختگی علمی» را به دانشجو القا می‌کند. 
عباسی با مطرح کردن این سوال که «چرا از دانشگاه ما فارغ‌التحصیلی مثل حسن تهرانی‌مقدم بیرون نمی‌آید؟»، گفت وقتی «یکی از سلسله شبکه‌های ترویج فساد اخلاقی توسط سپاه ردگیری و در کانادا دستگیر شد»، هفتصد دانشجوی دانشگاه شریف در نامه‌ای خواستار آزادی او شدند، چرا که «این شخص دانش‌آموخته دانشگاه شریف بود». عباسی اضافه کرد: «از این دانشگاه چه می‌خواهد بیرون بیاید وقتی دانشجویان آن از یک مفسد اخلاقی که عامل ویرانی خانواده‌های زیادی بود، دفاع می‌کنند؟ نباید انتظار داشت که بتوانند موشک و خودرو درست کنند.»
رییس مرکز بررسی‌های دکترینال اضافه کرد که «رییس سابق دانشگاه شریف [علی اکبر صالحی] جلو استادش، که وزیر انرژی آمریکاست، دو زانو می‌نشیند« و «همه چیزمان را در هسته‌ای می دهد، بعد می‌گویند چیزی بدست نیاوردیم.»
رییس اندیشکده یقین گفت: «۶۶ درصد جمعیت برزیل حرام‌زاده است. در فرانسه ۵۶ درصد حرام‌زاده‌اند و در سوئد۵۵ درصد. امریکا و انگلیس با ۴۱ و ۴۹ رتبه‌های بعدی هستند.» او همچنین عربستان و ترکیه را در رتبه های نخست «زنازادگی» در منطقه دانست و گفت: «ایران جزو کشورهای سفید در این قضیه است و این نماد پیشرفتگی و توسعه یافتگی است ولی در تئوری های جامعه شناسی و توسعه تدریس نمی شود.ما چیزهایی داریم که می خواهیم بگذاریم زمین تا او به ما چهار تا تکنولوژی بدهد.»
عباسی اضافه کرد: «کشوری که بیش از ۶۰ درصد جمعیتش زنا زاده‌اند، کجا پیشرفته است؟ مگر پیشرفت فقط در صنعت و تکنولوژی است؟ چرا فقط روی این پیشرفت تکیه می‌کنیم؟ پیشرفتگی ما در این است که ملت ما حلال‌زاده است.»
عباسی که از منتقدان مذاکرات هسته‌ای است، گفت که قرار بود «کشور را با برجام و تعامل به سمت سیاست درهای باز چین» ببرند اما «آمریکایی ها از امسال ما را به سمت سیاست درهای باز تایلند هل دادند.» او تایلند را کشوری معرفی کرد که با «باز کردن درها به هتل‌های پنج ستاره و جذب گردشگر از طرق مختلف، صنعت گردشگری این کشور را از آن شیوه‌ای که مد نظرشان بود رونق دادند و الان دارند این سیاست را در ایران پیاده می کنند.»
رییس مرکز بررسی‌های دکترینال گفت: «قرار است با این سیاست ۴۰۰ هتل پنج ستاره در جاهای مختلف کشور تاسیس کنند و ازاین طریق به نفوذ فرهنگی و اخلاقی در کشور برسند.استان کهگیلویه و بویراحمد استان بکر فکری و اعتقادی ماست حواستان به این استان بومی اصلی ما باشد. کهگیلویه و بویراحمد یکی از قطب‌های فرهنگی اصلی ماست که دست نخورده است و باید برای حفظ آن تدبیری اندیشید.»

Recent Posts

اسرائیل؛ درون شورویه و بیرون مستبده!

درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…

۰۸ آبان ۱۴۰۳

اوضاع جریان اندیشه در عصر هخامنشیان

به بهانه سالگرد کوروش بزرگ

۰۸ آبان ۱۴۰۳

ایرانیان و نزاع اسرائیل و فلسطین

تردیدی نیست که تداوم نزاع اسرائیل و فلسطین که اینک منطقه‌ی پرآشوب و بی‌ثبات خاورمیانه…

۰۵ آبان ۱۴۰۳

حمله‌ نظامی به ایران: «برکت»، «فرصت»، «فلاکت»

تصور پیامدهای حمله نظامی اسرائیل به ایران نیروهای سیاسی را به صف‌بندی‌‌های قابل تأملی واداشته…

۰۴ آبان ۱۴۰۳

گذارطلبی و نفی اصناف جنگ‌طلبی!

ناقوس شوم جنگ در منطقۀ خاورمیانه بلندتر از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد. سه‌گانۀ…

۰۲ آبان ۱۴۰۳