بر اساس نظرسنجی یک نهاد دولتی با همکاری یک مرکز دانشگاهی که نتایج آن بهدست « زیتون» رسیده اکنون ۳۴.۷ درصد مردم از عملکرد روحانی رضایت دارند. در این میان ۱۱.۳ بسیار راضی، ۲۶.۵ درصد ناراضی، ۷.۱ بسیار ناراضی و ۲۰.۴ نیز ترجیح دادهاند که فعلا در این زمینه قضاوت نکنند
بهعنوان نمونه بهدنبال بحثی که چندی پیش در یکی از شوراهای عالی نظام مطرح شده امکان درگیری ایران در یک نزاع منطقهای اکنون بیش از همیشه احساس میشود. بر این اساس احتمال میرود افزون بر مباحث اقتصادی یکی از مولفههای موثر بر انتخابات آینده موضوع «امنیت» باشد که در این زمینه جریانهای سیاسی هر یک سعی خواهند کرد خود را مطلوبترین گزینه برای مصون نگه داشتن ایران از خطرات معرفی کنند و مردم نیز سعی در انتخاب مسیر خواهند کرد که حداقل تنش را برای کشور به ارمغان بیاورد.
انتخابات پیچیده و حساس میشود؟
روز یکشنبه رسانههای اصولگرا همچون همیشه که از تحلیلهای ناامیدکننده درباره برجام استقبال میکنند، گزارش واشنگتنپست مبنی بر اینکه «یکسال از توافق هستهای ایران و ۱+۵ میگذرد و برخلاف گذشته، خوشبینی مردم ایران به یأس تبدیل شده است» را در صدر اخبار خود قرار دادند.
این شیوه از جهتگیریهای رسانهای در کنار تبلیغات فراوان درباره «مدافعان حرم» و قاسم سلیمانی بیانگر آن است که مخالفان دولت یازدهم نیز خود را برای رویارویی با دولت در دو مولفه اقتصادی و امنیتی آماده میکنند. حال باید دید در فاصله ۹ مانده به پایان دولت یازدهم وضعیت حسن روحانی در میان افکار عمومی چگونه است.
بر اساس نظرسنجی یک نهاد دولتی با همکاری یک مرکز دانشگاهی که نتایج آن بهدست « زیتون» رسیده اکنون ۳۴.۷ درصد مردم از عملکرد روحانی رضایت دارند. در این میان ۱۱.۳ بسیار راضی، ۲۶.۵ درصد ناراضی، ۷.۱ بسیار ناراضی و ۲۰.۴ نیز ترجیح دادهاند که فعلا در این زمینه قضاوت نکنند.
در این نظرسنجی که در هفته اول شهریورماه در سراسر کشور انجام شده به دلایلی تنها یک پرسش مطرح شده تا وضعیت روحانی در افکار عمومی سنجیده شود. نتایج این نظرسنجی پس از تبلیغات رسانههای مخالف دولت در موضوع حقوقهای چند ده میلیونی شماری از مدیران دولتی و همچنین موانع پیشروی اجرای کامل برجام برای ارگان سفارش دهنده از اهمیت ویژهای برخوردار بوده است.
در این شرایط علی سعیدی، نماینده آیت الله خامنهای در سپاه هشدار داده است که انتخابات آینده «پیچیده و حساس» خواهد بود.
تجارب گذشته نشان داده است که هرگاه چنین مواضعی از سوی نیروهای فعال در نهادهای نظامی ابراز میشود باید منتظر ترتیبات پیچیده و حادثهسازی از سوی آنها بود. خاصه آنکه دولت حسن روحانی از ابتدای کار تاکنون همواره با مخالفانی سرسخت که عقبه بسیاریشان به سپاه برمیگردد مواجه بوده و هست. باید دید عملکرد روحانی در حوزه اقتصاد و تدبیرش در سیاست بر کینهورزی مخالفانش غلبه خواهد کرد و رای مردم را دوباره بهدست می آورد و یا ماشین تبلیغاتی و عملیاتی مخالفان راه را بر وی سد خواهند کرد.
در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…
بیانیهی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور
رسانههای گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاستهای آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، بهطور…
زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…