اخبار جدید از فساد در دولت های نهم و دهم

زیتون- محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس گفت که محمود احمدی‌نژاد «محکومیت قطعی ۱۲ هزار میلیارد تومانی» در دیوان محاسبات کشور دارد. b292c54a-9c28-4253-838c-2b9de29ed202_cx24_cy5_cw76_w987_r1_s_r1
صادقی که عضو فراکسیون شفاف‌سازی و سالم‌سازی اقتصادی و انضباط مالی مجلس است، با اشاره به جلسه این فراکسیون با «رییس و دادستان دیوان محاسبات» و به نقل از دادستان دیوان گفت: «دولت گذشته ۴۸ هزار میلیارد تومان تخلف و محکومیت مالی قطعی دارد که ۱۲ هزار میلیارد تومان آن مربوط به شخص رییس دولت سابق است.»
در سال ۱۳۹۲ دیوان محاسبات کشور از تخلف ۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون «دلاری» دولت احمدی‌نژاد خبر داده بود. محمود صادقی در تیرماه سال جاری هم از تشکیل «سه پرونده» در دیوان محاسبات کشور علیه احمدی‌نژاد خبر داده و گفته بود رای هم در این زمینه صادر شده «اما این رای اجرایی نمی‌شود».
عضو هیات رییسه فراکسیون امید در تذکر آیین‌نامه‌ای خود گفت: «این فرد [احمدی‌نژاد] کلا با ایجاد تشتت کار خودش را در هشت سال ریاست جمهوری پیش برد و هرج و مرج در نظام اداری – مالی کشور ایجاد کرد، بیش از ۷۰۰ میلیارد دلار درآمد نفتی را هدر داد.»
مصطفی پورمحمدی، وزیر دادگستری دولت روحانی نیز به روزنامه ایران گفت اسفندیار رحیم‌مشایی، از نزدیکان محمود احمدی‌نژاد، با «پرونده اختلاس موسوم به ۳ هزار میلیاردی» ارتباط داشته است.
به گفته پورمحمدی «فساد بزرگ ۳ هزار میلیاردی» مربوط به تیم اقتصادی امیرمنصور خسروی (مه‌آفرید) بود، اما با «توصیه» مشایی زمینه‌های این فساد فراهم شده است. او در این گفت‌و‌گو از فساد دیگری در شعبه بانک صادرات در فولاد خوزستان و «پول‌های زیرمیزی که به یک سری افراد و شعب بانک‌ها پرداخت شد تا «ال‌سی‌ها» خرد و تنزیل و تبدیل به پول شود تا چرخش پیدا کند» نیز پرده برداشت.
وزیر دادگستری تاکید کرد که نامه رییس جمهوری وقت و همچنین نامه مشایی که «نوشته‌اند و موضوع را تأیید کرده‌اند، جزو اسناد و مدارک است.» به گفته پور محمدی رییس جمهوری وقت نوشته است که «فلان کارخانه را خارج از مزایده به آنها [متهمان پرونده ۳ هزار میلیاردی) بدهید.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »