اژه‌ای: یارگیری دشمنان از برخی آقازاده‌ها

زیتون- معاون اول قوه قضائیه جمهوری اسلامی امروز (جمعه) گفت «دشمن» توانسته از میان خانواده‌های برخی افراد منتسب به انقلاب و «آقازاده‌ها» در ایران «یارگیری» کند.13940922164543642_photol
غلام‌حسین محسنی اژه‌ای کسانی را که با حرکت «چراغ خاموش» در پی کم‌خطر نشان دادن «دشمن» هستند «منافقین داخلی» توصیف کرد و با اشاره به آن چه «جنگ نرم دشمن به موازات جنگ سخت» علیه جمهوری اسلامی نامید، خواستار شناخت «افسران و سربازان دشمن» در کشور شد.
سخن‌گوی قوه قضاییه وی افزود آنها «می‌خواهند این گونه القا کنند که آمریکا دیگر شیطان بزرگ نیست و نیازی نیست که مرگ بر آمریکا گفت؛ می‌خواهند جنایات آنها را به همراهی با منافقین و گروهک‌های تروریستی و برخی اقدامات صدام منحصر و ذهن‌ها را از دشمنی او فارغ کنند.» محسنی اژه‌ای نیز افزود که «دشمن توانست در فکر و نگاه سیاسی افرادی که منتسب به انقلاب بودند نفوذ کند و با رمز تقلب در سال ۸۸ فتنه را کلید زدند.»
معاون اول قوه قضاییه این افراد را «منافقین داخلی و افراد سست‌عنصر» معرفی کرده که با «ابزار حرکت چراغ خاموش، آرام و بی‌صدا» به دنبال «نفوذ و تصمیم‌سازی» هستند. به گفته محسنی اژه‌ای٬ این افراد می‌خواهند «ما را به تصمیماتی که او [دشمن] می‌خواهد برساند و وانمود کند دشمن شناخته شده ما دشمن نیست.»
محسنی اژه‌ای همچنین از «تخریب و تضعیف نهادهای انقلابی و مؤثر و اثرگذار در نظام» انتقاد کرده و «هجمه» علیه نهادهایی چون سپاه پاسداران و قوه قضائیه را به این دلیل دانست که «آنها بزرگ‌ترین مانع جنگ نرم و سخت و کسانی هستند که مقابل نقشه‌های اینها ایستاده‌اند.» به گفته وی٬ «افسران دشمن در جنگ نرم علاوه بر این که با نهادهای انقلابی مخالفند،‌ با روحیه انقلابی نیز مخالفند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. اژه ای با معرفی سپاه و قوه قضائیه که شناخته شده ترین نهادها برای مردم هستند به عنوان نهادهای انقلابی میخواهد ماهیت انقلاب را برای مردم تبیین کند !

  2. منظور اژه ای احتمالا یاسین رامین است که هم جاسوس آلمان از آب در آمد و هم با شیر خشک مسموم نوزادن بیگناهی را به کشتن داد

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »