Categories: خبرها

ایران: هیچ پیش‌شرطی را نمی‌پذیریم

زیتون– سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد که جمهوری اسلامی «هیچ پیش‌شرطی» را در گسترش روابط با آلمان نخواهد پذیرفت. بهرام قاسمی تاکید کرد که روابط ایران با دیگر کشور ها «تنها بر اساس احترام متقابل» خواهد بود.
بهرام قاسمی از مقام‌های آلمان خواست تا در اظهار‌نظر‌های خود در رابطه با ایران «دقت و توجه بیشتری» داشته باشند.
این اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به انتشار گفت‌و‌گویی از زیگما گابریل٬ معاون صدراعظم آلمان در مجله «اشپیگل» درباره ایران بیان شده است. گابریل در این گفت‌و‌گو که در آستانه سفر وی به ایران منتشر شده٬ گفت که در این دیدار نگرانی‌های برلین درباره نقش تهران در جنگ سوریه و کارنامه حقوق بشر در جمهوری اسلامی را به اطلاع مقام‌های ایران خواهد رساند. وی افزود: «ایران تنها هنگامی می‌تواند روابطی عادی و دوستانه با آلمان داشته باشد که وجود اسرائیل را به رسمیت بشناسد.»
گابریل همچنین اضافه کرد که «احساس خشم و ناراحتی مردم آلمان از جبهه‌های متحد حکومت بشار اسد در سوریه» را به اطلاع مقام‌های جمهوری اسلامی خواهد رساند.
قاسمی اظهار‌نظر مقام‌های آلمانی در خصوص وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی را نیز «نامربوط» خوانده و گفت که تهران «به هیچ کشوری اجازه دخالت در امور داخلی خود را نمی‌دهد.» به گفته او «ما نمی‌توانیم با کشورهایی که درگیر چنین جنگ وحشیانه‌ای هستند رابطه‌ای عادی و نرمال داشته باشیم.»
گابریل تیرماه سال ۱۳۹۴ نیز در صدر هیاتی تجاری به ایران سفر کرده و طی سخنانی از مقام‌های جمهوری اسلامی خواسته‌ بود اگر مایل به گسترش روابط اقتصادی درازمدت با آلمان و اروپا هستند، مناسبات خود را با اسرائیل بهبود ببخشند.

Recent Posts

به همه ی اشکال خشونت علیه زنان پایان دهید

در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…

۱۴ آذر ۱۴۰۳

ابلاغ «قانون حجاب و عفاف» دستور سرکوب کل جامعه است

بیانیه‌ی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور

۱۴ آذر ۱۴۰۳

آرزوزدگی در تحلیل سیاست خارجی

رسانه‌های گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور…

۱۴ آذر ۱۴۰۳

سلوک انحصاری، سلوک همه‌گانی

نقدی بر کتاب «روایت سروش از سهراب »

۱۴ آذر ۱۴۰۳

مروری بر زندگی سیاسی طاهر احمدزاده

زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…

۰۹ آذر ۱۴۰۳