Categories: خبرها

تایید تخلف ۱۲ هزار میلیارد تومانی احمدی‌نژاد ازسوی دیوان محاسبات

زیتون- رییس فراکسیون شفاف‌سازی و سالم‌سازی اقتصاد و انضباط مالی مجلس با انتقاد از بی‌توجهی برخی نمایندگان به گزارش‌های ماهانه دیوان محاسبات، از تایید تخلف ۴۸ هزار میلیارد تومانی دولت دهم و همچنین تخلف ۱۲ هزار میلیارد تومانی شخص احمدی‌نژاد خبر داد. 300px-supreme_audit_court_building300px-supreme_audit_court_building
محمود صادقی گفت دادستان دیوان محاسبات در جمع اعضای فراکسیون شفاف‌سازی و سالم‌سازی اقتصاد و انضباط مالی این مساله را مطرح کرد و پس از آن «شخصا موضوع را پیگیری کردم که بار دیگر این مساله را تایید کرد.»
نماینده تهران در مجلس در واکنش به ادعای حسین نقوی حسینی، نماینده اصول‌گرا، که وقوع چنین تخلفی را با توجه به عدم وجود اسناد آن در گزارش‌های ماهانه دیوان محاسبات به نمایندگان «ناممکن» دانسته بود، گفت: «متاسفانه نمایندگان مجلس به گزارش‌های دیوان محاسبات توجه نمی‌کنند و در بسیاری از موارد این گزارش در کازیوی نمایندگان قرار می‌گیرد، اما کسی آن را مطالعه نمی‌کند و احتمال دارد، این مسئله نیز به این دلیل باشد.»
نقوی‌حسینی پیشتر در واکنش به اعلام محرز بودن تخلف احمدی‌نژاد گفته بود دیوان محاسبات باید این مسئله را به‌صورت مکتوب به نمایندگان ارائه کند. او همچنین این سوال را مطرح کرده بود: «در صورتی که رییس دیوان محاسبات چنین اعتقادی دارد، چرا در گزارش‌های مکتوب ماهانه این دیوان، چنین مسئله‌ای مطرح نشده است.» این نماینده اصول گرای مجلس با تاکید بر اینکه نمی‌تواند این ادعا را رد یا تایید کند افزود: «درصورتی که چنین مسئله‌ای حقیقت داشته باشد، رییس دیوان محاسبات نیز باید محاکمه شود.»

AddThis Website Tools

Recent Posts

مناظره: آیا مذاکره بدون اعتماد ممکن است؟

به بهانه رسیدن نامه ترامپ به ایران

۲۳ اسفند ۱۴۰۳

آقای پزشکیان! یک دم نگاه کن که چه بر باد می‌دهی

آقای مسعود پزشکیان دو روز پیش در مجلس از وضع و حال بغرنج کنونی کشور…

۱۴ اسفند ۱۴۰۳

راز ماندگاری جمهوری اسلامی

حسن یوسفی اشکوری

۰۸ اسفند ۱۴۰۳

ابن­زبیر، کعبه و قبه­الصخره

«برای دوستدار راستین سینما، حسین سبزیان (م.)» مقدمه: مسأله در گزارش جنجال‌برانگیز یعقوبی (درگذشت: اوایل…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

به رهبر هشدار می‌دهم از لجاجت دست بردارد

مصطفی تاجزاده از زندان اوین:

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

باید به نسل انقلاب مهسا اعتراف کنیم

در دورانی که رهبر حکومت به‌جای دانش‌افزایی و تدبیر، به دنبال افزودن سوخت و برد…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳