Categories: خبرها

بازداشت عضو اتاق صنعت قزوین به اتهام «توهین به ائمه اطهار»

زیتون- دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین از شناسایی و دستگیری یک فرد به اتهام «هتاکی به ائمه اطهار و روحانیت» در شبکه‌های اجتماعی خبر داد. 
به گفته صادقی نیارکی «فرد هتاک» در حال حاضر بازداشت شده است. دادستان قزوین اضافه کرد این فرد علاوه بر سمت‌های مدیریتی در صنعت استان قزوین، عضو «اتاق صنعت» و مشاور مدیریت دستگاه‌های اجرایی نیز بود.
صادقی در گفت و گو با خبرگزاری فارس اضافه کرد فرد بازداشت شده در شبکه‌های اجتماعی «اقدام به انتشار و بازنشر مطالب موهن» کرده بود و با «نظارت جدی» دادستانی قزوین شناسایی و دستگیر شد.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین اضافه کرد که سیستم قضایی در استان قزوین با گسترش شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی، نظارت خود را نیز در این عرصه «گسترده» کرده و «به صورت جدی و دقیق بر رفتارهای این فضا» نظارت می‌کند. او افزود: «بی‌تردید وقوع جرم در فضای مجازی نیز همانند فضای واقعی مورد برخورد قانونی قرار گرفته و قانون در این زمینه مجازات لازم را در نظر گرفته است.»

Recent Posts

مناظره: آیا مذاکره بدون اعتماد ممکن است؟

به بهانه رسیدن نامه ترامپ به ایران

۲۳ اسفند ۱۴۰۳

آقای پزشکیان! یک دم نگاه کن که چه بر باد می‌دهی

آقای مسعود پزشکیان دو روز پیش در مجلس از وضع و حال بغرنج کنونی کشور…

۱۴ اسفند ۱۴۰۳

راز ماندگاری جمهوری اسلامی

حسن یوسفی اشکوری

۰۸ اسفند ۱۴۰۳

ابن­زبیر، کعبه و قبه­الصخره

«برای دوستدار راستین سینما، حسین سبزیان (م.)» مقدمه: مسأله در گزارش جنجال‌برانگیز یعقوبی (درگذشت: اوایل…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

به رهبر هشدار می‌دهم از لجاجت دست بردارد

مصطفی تاجزاده از زندان اوین:

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

باید به نسل انقلاب مهسا اعتراف کنیم

در دورانی که رهبر حکومت به‌جای دانش‌افزایی و تدبیر، به دنبال افزودن سوخت و برد…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳