زیتون- کمیته جایزه صلح نوبل اعلام کرد که جایزه امسال این کمیته به خوان مانوئل سانتوس، رییس جمهوری کلمبیا تعلق گرفت. او برای پایان دادن به جنگ ۵۰ ساله کلمبیا و شورشیان فارک تلاش کرده بود.
جنگ داخلی در کلمبیا منجر به مرگ دستکم ۲۲۰ هزار تن و آوارگی حدود ۶ میلیون نفر شده است.
در گمانهزنیها پیش از اعلام برنده نوبل، محمدجواد ظریف و جان کری، وزرای امورخارجه ایران و آمریکا، به دلیل نقششان در توافق هستهای ایران و ۱+۵ و گروه «دفاع غیرنظامی سوریه» که با نام «کلاه سفیدها» نیز شناخته می شود، از جمله نامزدهای احتمالی نام برده میشد.
کلاه سفیدها سازمانی هستند که برای حمایت و نجات جان شهروندان سوریه تشکیل شده است. اعضای این سازمان داوطلب و غیرمسلح هستند و اغلب در ویدئوهای غیرحرفهای در حال برداشتن آوار و نجات افراد دیده میشوند. آنها از سال ۲۰۱۳ تاکنون در مناطق بمباران شده سوریه حضور یافته و قربانیان را از زیر ساختمانهای ویران شده نجات میدهند.
امروز بیانیه مهمی از سوی گروه وسیعی از نخبگان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور ما…
درخت دوستی بنشان که کام دل بهبار آرد نهال دشمنی بر کن که رنج بیشمار…
نظام مالی مراجع تقلید حوزوی شیعه، بهویژه در ایران، ساختاری پیچیده و چندلایه دارد که…
«روح او ترکیبی است از کنجکاوی و بازیگوشی کودکانه،راحتی و صمیمیت جوانانه، وسعۀ صدر و…
بیانیهای از جامعهی مدنی ایران در واکنش به تهدیدات دولت آمریکا