نرگس محمدی: زندان را تحمل خواهم کرد، اما حتی یک روز آن را قانونی، انسانی و اخلاقی نمی‌دانم

زیتون- نرگس محمدی، فعال حقوق‌بشر زندانی، با انتشار نامه‌ای تایید حکم ۱۶ سال حبس خود از سوی دادگاه تجدید‌نظر را اقدامی «ظالمانه» توصیف کرد و نوشت «حتی یک روز آن را قانونی، انسانی و اخلاقی» نمی‌داند و «علیه این ظلم همواره سخن» خواهد گفت.narges-mohammadi-e1463823188596
این فعال حقوق بشر و نایب رییس کانون مدافعان حقوق بشر، اردییهشت ماه امسال به ۱۶ سال زندان محکوم شده بود که شعبه ۳۶ دادگاه تجدید‌نظر انقلاب استان تهران اوایل مهر ماه امسال عین این حکم را تائید کرد.
نرگس محمدی در این نامه که در سایت کانون مدافعان حقوق بشر٬ منتشر شده به رای و دادگاه تجدید‌نظر اعتراض و اعلام کرده که «من گناه و جرمی مرتکب نشده‌ام که مستحق چنین احکام سنگینی باشم.» او در ادامه تاکید کرده است که «اگر مدعیان عدالت‌پروری و دادستانی، استوار بودن رأی ۱۶ سال حبس ظالمانه را در دادنامه‌های صادره اعلام می‌کنند، ما نیز استوار بودن ایمان و باور‌هایمان را نزد افکار عمومی اعلام می‌کنیم.» این فعال حقوق بشر افزود که «این احکام ظالمانه را که آزادی‌ام را به بند و چهار دیوار زندان خواهد کشید، بر‌نمی‌تابم. زندان را تحمل خواهم کرد، اما حتی یک روز آن را قانونی، انسانی و اخلاقی نمی‌دانم.»
به نوشته نرگس محمدی مقام‌های قضایی فعالیت‌های «حقوق بشری و اجتماعی» او را دارای «رویکرد سیاسی» دانسته و چنین حکم «ظالمانه‌ای» را صادر کرده‌اند.
محمدی در ادامه این سوال را مطرح کرد که چرا «قوه قضائیه ایران به وضوح و روشنی جای متهم و شاکی را عوض کرده و عاملان فرهنگی- اقتصادی- اجتماعی مشکلات و آسیب‌های اجتماعی را مصون از پرسش و محاکمه و قربانیان و منتقدان واقعی را به حبس و مجازات» می‌کند.
نایب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر ایران با انتقاد از محکومیت خود و اقدامات قوه قضائیه تاکید کرده که «من به راهی که رفته و کاری که کرده و آنچه اندیشیده‌ام باور دارم و بر تحقق آن یعنی تحقق حقوق بشر اصرار دارم و پشیمان نیستم.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »