Categories: خبرها

قرار بود آمریکا در ازای جیسون رضائیان ۲۰ ایرانی را آزاد کند

زیتون- ابوالفضل حسین‌بیگی٬ نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، امروز گفت آمریکا متعهد شده بود در ازای آزادی جیسون رضائیان «۲۰ ایرانی زندانی در این کشور را آزاد کند که هنوز به تعهد خود عمل نکرده است.» به گفته او توافق بر سر این موضوع میان «وزارت خارجه ایران» و مقام‌های آمریکایی صورت گرفته بود.
حسن‌بیگی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری میزان افزود: «طبق توافق صورت گرفته میان ایران و آمریکا قرار بود در قبال آزادی جیسون رضائیان ۲۰ ایرانی دربند آمریکا که هیچ گونه ارتباطی با نیروهای امنیتی و مسلح ایران نداشتند آزاد شوند٬ اما آمریکایی‌ها به مانند همیشه باز هم به توافقات خود عمل نکردند و این موضوع تا به امروز اجرایی نشده است.»
به گفته این نماینده مجلس٬ آمریکا علاوه بر پرداخت مقداری از بدهی‌های خود به ایران٬ قرار بود این افراد «بیگناه» را هم آزاد کند. وی اشاره‌ای به نام و دلیل زندانی بودن این افراد در آمریکا نکرده و گفته که تا پیش از آزادی آنها نمی‌تواند اسم‌شان را اعلام کند؛ اما تاکید کرد که «بدون شک اگر این اسامی اعلام شود با توجه به اینکه این افراد هنوز در زندان هستند فشار آمریکایی‌ها بر آنها افزایش پیدا می‌کند.»

Recent Posts

مناظره: آیا مذاکره بدون اعتماد ممکن است؟

به بهانه رسیدن نامه ترامپ به ایران

۲۳ اسفند ۱۴۰۳

آقای پزشکیان! یک دم نگاه کن که چه بر باد می‌دهی

آقای مسعود پزشکیان دو روز پیش در مجلس از وضع و حال بغرنج کنونی کشور…

۱۴ اسفند ۱۴۰۳

راز ماندگاری جمهوری اسلامی

حسن یوسفی اشکوری

۰۸ اسفند ۱۴۰۳

ابن­زبیر، کعبه و قبه­الصخره

«برای دوستدار راستین سینما، حسین سبزیان (م.)» مقدمه: مسأله در گزارش جنجال‌برانگیز یعقوبی (درگذشت: اوایل…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

به رهبر هشدار می‌دهم از لجاجت دست بردارد

مصطفی تاجزاده از زندان اوین:

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

باید به نسل انقلاب مهسا اعتراف کنیم

در دورانی که رهبر حکومت به‌جای دانش‌افزایی و تدبیر، به دنبال افزودن سوخت و برد…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳