زیتون- رییس سازمان نهضت سواد آموزی خبر داد که در طول ۳ سال گذشته با مشارکت کمیسیاریای عالی پناهندگان ملل متحد در تهران، نزدیک به ۷۰ هزار نفر از اتباع خارجی آموزش دیدهاند و این روند همچنان نیز ادامه دارد.
به گفته علی باقرزاده، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نهضت سواد آموزی، سوادآموزی «اتباع و قانونی کردن آن نیز یکی از دستاوردها در دولت یازدهم» بوده است.
علی باقرزاده به ایلنا گفت مهمترین اقدام صورت گرفته دولت روحانی در حوزه سوادآموزی، مصوبهای در اسفندماه سال ۹۳ است که بر اساس آن «مجموعه راههایی برای شتاببخشی به برنامه سوادآموزی »مورد تاکید قرار گرفت. براساس این مصوبه سطح حداقلِ سواد به پایان سوم ابتدایی ارتقا یافت.
رییس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: «ایجاد مرکز یادگیریِ محلی نیز به عنوان یک تجربه موفق جهانی تصویب شد که در حال حاضر نزدیک به ۳۰۰ مرکز در سطح کشور در حال تاسیس و راهاندازی است.»
باقرزاده گفت در این مراکز علاوه بر «آموزشِ صرفِ خواندن و نوشتن، مهارتهای یادگیری، اجتماعی و زندگی نیز آموزش داده میشود و روح مبتنی بر مشارکت نیز زمینه حضور دستگاهها و نهادهای مختلف و ارائه خدمات گوناگون را فراهم میسازد»، زیرا اگر «پارادایمِ سوادآموزی را سنتی می خوانیم؛ باید به سمت یک پارادایم و نگرش نوین حرکت کنیم». به گفته او مرکز یادگیریِ محلی یکی از ابزارهای موثر این کار است.
معاون وزیر آموزش و پرورش مچنین خبر داد که برای «سواد آموزی» مشوقهایی نیز پیش بینی شده است. نهضت سواد آموزی در سال ۹۴ به هر فرد بیسوادی که در برنامههای سوادآموزی حضور پیدا کرد و قبول شد؛ یک پاداش ۱۳۴ هزارتومانی پرداخت کرده است. برای سال جاری هم این مبلغ به ۱۳۹ هزار و ۶۰۰ تومان تغییر پیدا کرده است.
در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…
بیانیهی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور
رسانههای گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاستهای آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، بهطور…
زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…