Categories: خبرها

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس: هیچ سندی مبنی بر شکنجه هودفر و رضاییان در زندان‌های ایران نیست

زیتون- ابوالفضل حسن‌بیکی، نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت «هیچ سندی» مبنی بر «شکنجه» هما هودفر و جیسون رضاییان در زندان‌های ایران وجود ندارد.
هما هودفر، شهروند ایرانی-کانادایی که به تازگی از زندان آزاد شد، گفت در دوران بازداشت در ایران «شکنجه روحی» شده است. جیسون رضائیان، خبرنگار روزنامه واشنگتن‌پست، نیز که بیش از یک سال به اتهام جاسوسی در ایران زندانی بود، از دولت ایران شکایت کرده است. 
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی با اشاره به اینکه «در چارچوب برجام و انقلاب اسلامی، کشور در رابطه با جیسون رضائیان و هما هودفر که جاسوسی آنها ثابت شده بود احکامی را صادر کرد»، گفت ایران «بر اساس حقوق انسانی قبول کرد که این زندانیان آزاد شده و در مقابل تعدادی هم از زندانیان ایرانی گرفتار در امریکا آزاد شوند.»
حسن بیکی اضافه کرد قرار بود در قبال آزادی جیسون رضاییان بیست زندانی آزاد شوند که «هنوز آزاد نشده‌اند، وعده‌های آمریکا هنوز عملیاتی نشده و با بهانه‌های واهی هر روز به تاخیر می‌افتد.» به گفته نماینده دامغان این شهروندان ایرانی «بدون دلیل بازداشت و محاکمه شده بودند و هیچ ارتباطی با نیروهای امنیتی یا نظامی در کشور نداشتند.»
حسن بیکی در ادامه این گفت و گو افزود که هر «دو زندانی در ایران جاسوس بودند»؛ با این حال در کمال ارامش و سلامتی ازاد شدند و این لطف ایران بود که با انها بر اساس رافت اسلامی رفتار شد اما انها هم مانند گذشته به محض خروج از ایران اقدام به سمپاشی علیه نظام کردند.
هما هودفر پس از آزادی، در مصاحبه‌ای گفت در طول دوران بازداشت «شکنجه روانی» می‌شد. به گفته هودفر بازجوها تلاش می‌کردند او را بگریانند. جیسون رضائیان و خانواده‌ او نیز اخیرا شکایتی در دادگاه منطقه‌ای کلمبیا تنظیم کرده‌ و مدعی شدند بازداشت ۱۸ ماهه رضاییان در ایران «گروگان‌» گیری و برای «برای اثرگذاری بر روند مذاکرات هسته‌ای» رخ داد و او در ایت مدت تحت «شکنجه روانی» بود.
ابوالفضل حسن‌بیکی گفت این افراد پس از خروج از ایران «زبان‌شان» تغییر کرد، چرا که «وجدان و انسانیت را نمی‌شناسند و از تقوا بویی نبرده‌اند» و به همین دلیل پس از آزادی «سرویس‌های امنیتی موساد و سیا» سراغ آن‌ها رفته و «به آن‌ها فشار آورده و این افراد به عنوان یک سرباز اطاعت امر و شکایت کردند.»
نماینده دامغان اضافه کرد شکایت این افراد هیچ بار حقوقی ندارد: «عمل و رفتار این دو نفر کاملا سیاسی است و اقدام آن‌ها وجهه حقوقی ندارد و تنها می‌خواهند به لحاظ روانی افکار جامعه آمریکا و غرب را تغییر دهند.»

Recent Posts

به همه ی اشکال خشونت علیه زنان پایان دهید

در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…

۱۴ آذر ۱۴۰۳

ابلاغ «قانون حجاب و عفاف» دستور سرکوب کل جامعه است

بیانیه‌ی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور

۱۴ آذر ۱۴۰۳

آرزوزدگی در تحلیل سیاست خارجی

رسانه‌های گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور…

۱۴ آذر ۱۴۰۳

سلوک انحصاری، سلوک همه‌گانی

نقدی بر کتاب «روایت سروش از سهراب »

۱۴ آذر ۱۴۰۳

مروری بر زندگی سیاسی طاهر احمدزاده

زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…

۰۹ آذر ۱۴۰۳