انتقاد از صداوسیما به دلیل پخش اطلاعیه‌های جعلی

زیتون-ستاد انتخابات ایران وابسته به وزارت کشور روز شنبه، امروز (۱ اسفند) با انتشار اطلاعیه‌ای رسمی صداوسیمای جمهوری اسلامی را به پخش اطلاعیه‌های «مجعول» و «فاقد وجاهت قانونی» متهم کرد.

index

محمدحسین مقیمی، رئیس ستاد انتخابات ایران، در این اطلاعیه که توسط «ایسنا» منتشر شده است، از صداوسیما به دلیل پخش اطلاعیه‌هایی به نام این ستاد انتقاد کرد. مقیمی از جمله به اطلاعیه‌ای مبنی بر ممنوعیت استفاده از عکس و تمثال آیت‌الله خمینی و آیت‌الله خامنه‌ای در عکس‌ها و تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری اشاره کرده است. وی گفت: «ستاد انتخابات کشور، هیچ نقشی در تهیه و صدور اطلاعیه‌ با فحوای پیش‌گفته را نداشته و انتساب چنین اطلاعیه‌هایی به ستاد انتخابات کشور فاقد وجاهت قانونی است.» محمدحسین مقیمی با اشاره به ماده ۲۵ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور را مأمور اجرای قانون انتخابات مجلس و مسئول حسن جریان انتخابات دانست. وی افزود: «به استناد ماده ۲۳ این قانون، وزارت کشور موظف شده است در طول برگزاری انتخابات، با توجه به وظایفی که برعهده دارد، مطالب مربوط را به اطلاع مردم برساند؛ لذا بدیهی است صدور هرگونه اطلاعیه رسمی مرتبط با امر انتخابات، باید از طریق ستاد انتخابات کشور انجام شود.»

ایرنا روز ۲۹ بهمن خبر داده بود که «کمیته اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات حوزه انتخابیه تهران» در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود که استفاده از تصاویر بنیانگذار و رهبر جمهوری اسلامی در تبلیغات انتخاباتی ممنوع است. این کمیته همچنین از نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری خواسته بود که به رعایت قوانین تبلیغات انتخابات متعهد باشند و از اقدامات «هنجارشکنانه» خودداری کنند. محمدحسین مقیمی، رئیس ستاد انتخابات ایران، روز شنبه همچنین از صداوسیما خواست که اطلاعیه‌های رسمی ستاد انتخابات کشور را تنها با امضای وی یا دبیر انتخابات کشور، از شبکه‌های سراسری پخش کنند. وی تأکید کرده است که تنها این دسته از اطلاعیه‌های ستاد انتخابات کشور «قابلیت پخش دارند». محمدحسین مقیمی اطلاعیه‌های ستاد انتخابات استان‌ها را نیز تنها با امضای استاندار یا رئیس ستاد انتخابات استان، رسمی و دارای «وجاهت قانونی» دانست.

محمدحسین مقیمی، رئیس ستاد انتخابات ایران، روز چهارشنبه، ۲۸ بهمن‌ماه، گفت: «کمیته‌ای برای رصد فعالیت‌های تبلیغی و اخبار تشکیل شده تا از امکانات دولتی سوء در جریان انتخابات به نفع کاندیدا‌ها استفاده نشود.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »