کمپ پناهجویان استرالیا برابر با تعریف شکنجه است

زیتون- سازمان عفو بین‌الملل امروز (دوشنبه) درگزارشی اعلام کرد کمپ پناه‌جویان استرالیا در یکی از جزایر اقیانوس آرام «کاملا با تعریف قوانین بین‌المللی از شکنجه برابر» است، چرا که در این کمپ «بدرفتاری گسترده و شیوع خودزنی و خودآزاری» وجود دارد. 6863b1a3-f80e-4a80-8c73-556e9333c849_cx0_cy3_cw0_w987_r1_s_r1
استرالیا پناه‌جویانی را که به شکل غیرقانونی به این کشور آمده و درخواست پناهندگی دارند با قایق به جزایر نائورا در اقیانوس‌ آرام و مانوس در کشور پاپوآ گینه‌نو می‌فرستد؛ جایی که حتی اگر به عنوان آواره و پناهجو شناخته شوند، از اسکان مجدد در استرالیا منع می‌شوند.
کمپ نائورو که ۴۰۰ مرد، زن و کودک را در خود جای داده، پس از گزارش هزاران مورد بدرفتاری و خودزنی که توسط روزنامه گاردین استرالیا در اوت منتشر شد، به شدت زیر ذره‌بین قرار گرفته است.
ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه خبر داد که آنا نیستات، مدیر ارشد تحقیقات عفو بین‌الملل درباره این کمپ گفت:« در جریان مصاحبه‌هایی که با بیش از ۱۰۰ تن از جمله پناهجویان، آوارگان و کارکنان کنونی و سابق این کمپ بین ژوئیه و اکتبر سال جاری میلادی داشتم، تصویر سقوط این افراد در یک یاس و نومیدی کامل به دست آمد.»
در بخشی دیگر از گزارش عفو بین‌الملل آمده است در بین افرادی که در کمپ نائورو به سر می‌برند شیوع خودزنی وجود دارد چرا که تقریباً تمام افرادی که در این مصاحبه‌ها شرکت داشتند از مشکلات و بیماری‌های روحی و روانی رنج می‌برند که به گفته بسیاری از آنها پس از انتقال به این کمپ آغاز شده است.
دراین گزارش به درمان پزشکی نامناسب و قرار گرفتن کودکان در معرض بدرفتاری‌ها و حملات و تهدیدهای برخی از ساکنین جزیره نائورو در خارج از این کمپ نیز اشاره شده است.
پناهجویان در جزیره نائورو از سال گذشته آزادند تا در این جزیره کوچک قدم بزنند و دیگر مجبور به محبوس ماندن در محوطه کمپ نیستند اما گزارشات حاکی از آن است که افرادی که به گردش در خارج از این کمپ رفته‌اند مورد حمله و تجاوز قرار گرفته‌اند. عفو بین‌الملل همچنین استرالیا را به پنهان کاری متهم کرده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »