زیتون- حسن هاشمی، وزیر بهداشت، ابراز امیدواری کرد «سیاستگذاران، دولت، مجلس، خطبا، ائمه جمعه و هر کسی که در کشور تریبونی» دارد، زحمات «روانپزشکان» را زیاد نکند و «اعصاب مردم را تحت تاثیر قرار ندهد، تهمت نزنند، اضطراب را تحمیل نکنند» تا به این ترتیب «شاهد کاهش اختلالات روانپزشکی» باشیم.
هاشمی در سی و سومین کنگره انجمن علمی روانپزشکی ایران گفت در ایران «هر کسی» اظهارنظر میکند: «یکی سردار علم بوده، نوحه میخواند و رییسجمهوری و مسئولان را زیر سوال میبرد. دیگری میشود سردار حرم و در همه حوزهها اظهارنظر میکند؛ یکی نیز سردار قلم بوده و در همه حوزهها حرفی دارد.»
به گفته وزیر بهداشت «مشکل جدی» ایران «خودشیفتگی» است که «در همه ردهها» وجود دارد و زمانی که «خودشیفتگی به مسئولین کشور ختم شود وضعیت بدتر است».
قاضیزاده هاشمی در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه بین ۲۵ تا ۲۶ درصد جامعه ایران مبتلا به «اختلالهای رفتاری» هستند، گفت: «بخشی از افرادی که اختلال روانپزشکی دارند مربوط به تصمیمگیرندگان کشور هستند». او با اشاره به اینکه آمار مبتلایان به اختلال رفتاری را در جلسه هیات دولت مطرح کرده، اضافه کرد که حسن روحانی پس از شنیدن این آمار گفت: «در این هیأت هم جمعی دچار این مشکل هستند.»
.
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…