زیتون- کمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل خبر داد که حدود ۵۰۰۰ نفر از کسانی که از جنگ موصل گریختهاند، با عبور از مرز سوریه وارد این کشور شدند. یکی از سخنگویان این سازمان اعلام کرد این افراد در اردوگاههای آوارگان اسکان یافتهاند.
این شهروندان عراقی هم اکنون در «اردوگاه الهول» در شمال شرقی سوریه اسکان داده شدهاند. رادیو فردا به نقل از سازمان امدادی «کودکان را نجات دهید» خبر داد که این اردوگاه از امکانات بهداشتی کافی محروم است و ازدحام جمعیت در آنجا بسیار زیاد است.
پیش از آغاز حمله به موصل، کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان احتمال داده بود که حدود صدهزارنفر از مردم این شهر به سوریه و ترکیه بگریزند. کمیساریای پناهندگان برای تهیه چادر و امکانات زمستانی برای اسکان دادن آنان در اردوگاهها، خواستار ۶۱ میلیون دلار کمک اضافی شد که مجموع درخواست کمک برای این بحران را به ۱۹۶ میلیون دلار میرساند.
تا پیش از انتشار خبر خروج گروهی مردم از موصل، برخی شواهد حاکی از آن بود که داعش از ساکنان موصل به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند. هرچند تخمین زده می شود که حدود یک و نیم میلیون نفر هنوز در موصل باشند.
عملیات آزاد سازی موصل از دو روز پیش با مشارکت ۳۰ هزارنیروی ارتشی، پیشمرگههای کرد و نیروهاى داوطلب شیعه و با حمایت هوایى نیروهاى ائتلاف به رهبری آمریکا آغاز شد. شهر موصل، بزرگترین شهر شمال عراق است که داعش حدود دو سال پیش آن را در عملیاتی سریع و ضربتی اشغال و با تبدیل آن به پایگاه اصلی خود در عراق در آنجا اعلام «خلافت» کرد.
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…