چهارمین دوتابعیتی آزاد شده هم از ایران شکایت کرد

زیتون– نصرت‌الله خسروی رودسری، یکی از شهروندان دوتابعیتی ایرانی – آمریکایی که در ایران بازداشت شده بود، با طرح شکایتی در آمریکا خواستار دریافت بیش از ۴۰ میلیون دلار غرامت از دولت ایران شد.
خسروی یکی از چهار شهروند دوتابعیتی است که در جریان تبادل زندانیان و اجرای برجام آزاد شده بود. پیش از او امیر حکمتی، جیسون رضائیان و هما هودفر هم از ایران شکایت کرده بودند. download
به گزارش آسوشیتدپرش، فرزاد خسروی که به نام نصرت‌الله خسروی شناخته می‌شود، روز دوشنبه در دادگاهی در واشینگتن از دولت ایران شکایت کرد. خسروی در دادخواست خود نوشت سال ۱۹۸۲ از آمریکا تقاضای پناهندگی کرده بود، ولی در سال ۲۰۱۲ به ایران باز می‌گرد که ابتدا پاسپورت وی توقیف می‌شود.
در این دادخواست همچنین تصریح شده است: «پس از مدتی نیروهای امنیتی پاسپورت او را به وی باز می گرداند، اما در سال ۲۰۱۵ به هنگام خروج از کشور بازداشت و مورد شکنجه قرار گرفته است.» به گزارش آسوشیتدپرس وکیل خسروی حاضر نشده است که توضیحات بیشتری در خصوص این شکایت ارائه کند.
اطلاعات چندانی در خصوص چگونگی و جزییات بازداشت خسروی در رسانه‌ها منتشر نشده بود، اما اسم او در شمار چهار نفری بود که در استانه توافق هسته‌ای ایران و شش قدرت جهانی یا برجام آزاد شد.
همزمان با اجرایی شدن برجام، در ۲۶ دیماه سال گذشته جیسون رضاییان خبرنگار نشریه واشینگتن‌پست، امیر حکمتی تفنگدار پیشین نیروی دریایی آمریکا، سعید عابدینی نوکیش مسیحی و نصرت‌الله خسروی رودسری، چهار شهروند آمریکاییِ ایرانی‌تبار از زندان‌های ایران آزاد شدند، و در قبال آزادی این زندانیان دولت آمریکا با آزادی هفت ایرانی زندانی در این کشور، موافقت کرد.
پیش از این امیر حکمتی، جیسیون رضاییان و هما هودفر به دلیل شکنجه و آزار جسمی و روحی در طول دوران بازداشت، از ایران شکایت و درخواست غرامت کرده بودند.

 

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. چهل میلیون دلار که پولی نیست ، میدهیم !
    تکلیف ما اجرای پروژه استکبارستیزی مقام عظمای ولایت است !!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »