وزیر کشور: ۲۵۰ هزار نفر از شهروندان با امکانات صد سال پیش زندگی می‌کنند

زیتون- عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، گفت حدود ۲۵۰ هزار نفر از شهروندان ایران با «امکانات، شرایط و استانداردهای ۱۰۰ سال قبل» زندگی می‌کنند. به گفته او این شهروندان در فاصله ۱۰ دقیقه‌ای از زاهدان، مرکز استان سیستان و بلوچستان زندگی می کنند.
عبدالرضا رحمانی فضلی این خبر را در چهارمین همایش پیشرفت و توسعه علمی کشور اعلام کرد. اما این بخش از سخنان او در خبرهای منتشر شده در خبرگزاری‌های درج نشد. تنها خبرگزاری صدا و سیما، دو روز بعد از این همایش به نقل از وزیر کشور نوشت: «در فاصله ۱۰ دقیقه از شهر زاهدان، با جایی مواجه می‌شوید که ۲۵۰ هزار نفر با استاندارد‌ها، سطح زندگی و شرایط ۱۰۰ سال قبل زندگی می‌کنند.» او اشاره‌ای به نام این شهرستان و یا منطقه نکرده است. download
وزیرکشور دولت یازدهم همچنین خبر داد که دو لشکر برای «ایجاد امنیت و جبران نبود توازن» در استان سیستان و بلوچستان مستقر هستند، در حالی که هزینه نگهداری این دو لشکر «دو برابر نیاز سرمایه‌گذاری» برای توسعه این استان است.
رحمانی فضلی در مورد ریشه های پیداش چنین معضلاتی توضیح داد که نظام برنامه‌ریزی ایران متعلق به ۴۰ سال قبل و یک نظام «متمرکز بخشی» است و نظام بودجه‌ریزی کشور نیز بر اساس فعالیت و جمعیت است. بر این اساس، بقیه مردم مناطق کشور باید محل زندگی خود را ترک کنند و به شهرهای بزرگ بیایند که آن نیز برای کشور هزینه‌بر است.
ناصر کاشانی نماینده زاهدان در مجلس نهم بهمن‌ماه پارسال اعلام کرده بود که این استان «در تمامی شاخص‌های توسعه مقام آخر» را دارد.
بر اساس سرشماری سال ۱۳۸۵، از جمعیت دو میلیون و ۳۵۰ هزار نفری استان سیستان و بلوچستان، بیش از ۶۴۰ هزار تن بی‌سواد هستند. این استان یک هزار و ۳۰۰ کیلومتر مرز زمینی مشترک با کشورهای پاکستان و افغانستان دارد و یکی از مسیرهای اصلی ورود مواد مخدر به داخل ایران محسوب می‌شود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. حالا بفرمایند که تاکنون چقدر برای آب قم هزینه کرده‌اند؟!
    کاش این‌ها هم سهمی از آن بودجه‌ها داشتند
    اول باید یقه رفسنجانی را گرفت که سنگ بنای این نابرابری را گذاشت

  2. در عوض حسن نصرالله و حزب الله در جنوب لبنان با اخرین امکانات روز !
    این به اون در !!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »