هفت کشته و ۹۶ مجروح ایرانی در انفجارهای سامرا

زیتون– سعید اوحدی، رئیس سازمان حج و زیارت، گفت در دو بمب‌گذاری انجام شده در شهر سامرا، هفت ایرانی کشته و ۹۷ نفر مجروح شدند. به گفته اوحدی در حال حاضر ۵۸ ایرانی نیز در بیمارستان‌های کاظمین و بغداد بستری هستند.

img_0531

اوحدی گفت: «طی هماهنگی با مجموعه ستادی و نماینده جمهوری اسلامی در بغداد تردد زائرین در سامرا به صورت کامل ممنوع اعلام شد».

رییس سازمان حج و زیارت در گفت‌وگو با خبر ساعت ۲۱ شبکه اول تلویزیون، خبر داد که صبح امروز در شهر سامرا دو عملیات انتحاری رخ داد: «انفجار اول در محل پارکینگ اتوبوس زائرین در سامرا اتفاق افتاد و انفجار دوم در محل تردد زائرین به سمت حرم بود».

اوحدی اضافه کرد بعد از این انفجارها «هلال احمر ایران و عوامل ستادی حج و زیارت به همراه سفارت ایران خود را به محل حادثه رساندند و با هماهنگی با اورژانس عراق، چهار فروند هلی کوپتر سریعا زائرین را به بیمارستان های کاظمین و بغداد منتقل کردند». او همچنین خبر از آن داد که کاروان‌های اعزام شده از سوی این سازمان «در زمان انفجار در حرم بودند که با توجه به هماهنگی با عوامل امنیتی این کاروان ها در حرم نگه داشته شدند و بعد از ظهر به بغداد انتقال یافتند».

پیش از این بهرام قاسمی، سخن‌گوی وزارت امورخارجه، گفته بود ایرانیان آسیب‌دیده یا کشته شده در این حادثه «از زائران کاروان‌های حج و زیارت متعلق به استان‌های اصفهان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان بودند».

سازمان حج و زیارت عصر امروز با صدور بیانیه‌ای اسامی مجروحان و کشته‌شدگان این حادثه را به این شرح اعلام کرده بود:
– زهرا اسماعیلی ، عباس حیدری ، بلقیس حداد زاده ، گلشن طالبی ، زیاده ربیعی، صفر محمودی، فاطمه ذاکری، شکوه مساعی از استان هرمزگان
– رجبعلی جعفرزاده، ابوالفضل قصابی، حسن قربانی، مهدی سلیمانی، پری گل ابراهیمی از استان اصفهان
– امید مسرور، علی اکبر زنده دل، حسن قاسمی از استان مرکزی
– مرتضی کاظمی از استان گلستان
– بهروز اسلامی از استان فارس
– حلیمه صابری از استان خوزستان
– پری نظری، سیف‌الله عزیزی، فاطمه رییسی، محمود ملکی، آتیه ملکی از استان کرمانشاه
– حمیدرضا حافظی از سیرجان استان کرمان

کشته‌شدگان:
– زینب دستیار و محمدرضا حافظی از سیرجان

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »