شکایت دولت روحانی از ۱۲ رسانه اصول‌گرا

حمایت رسانه‌های اصول گرا از مواضع رییس قوه قضاییه

زیتون- تعدادی از مدیران مسئول رسانه‌های نزدیک به اصول‌گرایان با انتشار نامه‌ای از مواضع صادق لاریجانی درباره آزادی بیان و انتقاد از حسن روحانی حمایت کرده و نوشتند دولت یازدهم «کمر همت به برخورد با منتقدان بسته» و آن‌ها در این سه سال «جز توهین و افترا و توقیف» چیزی ندیده‌اند.lar
مدیران رسانه‌های اصول‌گرا در نامه خود به رییس قوه قضاییه نوشته‌اند که مسئولان قوه مجریه «تنها در سخن» حامی آزادی بیان هستند و از «رسانه‌های حامی» خود «حمایت سازمانی» می‌کنند،‌ چرا که «دوست دارند رسانه‌ها هیچ گاه سخن یا مطلبی را در نقد آن‌ها بیان نکنند».
حسین شریعتمداری مدیرمسئول کیهان، پرویز سروری مدیر مسئول جهان نیوز، نظام‌الدین موسوی، مدیرعامل خبرگزاری فارس، علی عسگری مدیرعامل خبرگزاری مهر، مجید قلی‌زاده مدیر عامل خبرگزاری تسنیم، محمد آخوندی مدیرمسئول روزنامه وطن‌امروز، عبدالله گنجی مدیرمسئول روزنامه جوان، محمدابراهیم رسولی مدیر مسئول هفته نامه نماینده، محمد شجاعیان مدیرعامل خبرگزاری نسیم، محمدصالح مفتاح مدیر مسئول پایگاه خبری فردا، مقداد ذکی‌زاده مدیر مسئول سایت دانا، هادی قاسمی مدیرعامل خبرگزاری دانشجو و علی غفاریان مدیرمسئول سایت صراط امضاکنندگان این نامه هستند.
صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه، پیش از این سخنان حسن روحانی در نمایشگاه مطبوعات را «افترا و اهانت» توصیف کرده و گفته بود که رییس جمهوری بارها «شفاها یا کتبا با واسطه یا بی‌واسطه» پرسیده است که چرا «با فلان روزنامه یا فلان سایت برخورد نمی‌کنید» و در دیدار با آیت‌الله خامنه‌ای نیز گلایه کرده که «چرا دستگاه قضایی با فلان روزنامه برخورد نکرده است.»
حسن روحانی ۱۵ آبان در نمایشگاه مطبوعات تهران گفته بود: «از قلم شکسته و دهان بسته کاری ساخته نیست.‏ نباید با بهانه‌های واهی، قلم‌ها را شکسته و دهان‌ها را ببندیم.»
هم‌زمان خبرگزاری نسیم در گزارشی نوشت که دولت حسن روحانی در سال‌های اخیر ۱۰۲ شکایت از ۱۲ رسانه تنظیم و به قوه قضاییه ارائه کرده است. روزنامه کیهان با بیش از ۴۰ شکایت، روزنامه وطن امروز با ۱۵شکایت و خبرگزاری فارس با ۹ شکایت در صدر این فهرست هستند. هفته‌نامه ۹ دی و وب‌سایت جهان‌نیوز نیز با شکایت دولت توقیف شده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

شکایت دولت روحانی از ۱۲ رسانه اصول‌گرا

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »