دعوت سعيد حجاريان از مردم براي شركت در انتخابات

ریاضت‌کش به بادامی بسازد

زیتون-سعید حجاریان در پیامی برای دانشجویان امیرکبیر اعلام کرد: گذر از این چشم‌انداز مه‌آلود جز به امید میسر نیست. امید بذر هویت ماست و هیچ آرمانی بدون امید پا به عرصه واقعیت نمی‌نهد.

n00466600-b

سعید حجاریان که به دلیل مشکلات جسمی موفق به حضور در همایش (چرا باید رای بدهیم) در دانشگاه امیر کبیر نشد در پیامی ضمن تشویق دانشجویان و عموم مردم به شرکت در انتخابات هفتم اسفند و رای دادن به لیست کامل ائتلاف اصلاح‌طلبان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری به بیان نکاتی درباره وضعیت موجود سیاسی یک کشور پرداخت.

در متن این پیام که توسط «ایلنا» منتشر شده، آمده است:

ابتدا سلام می‌کنم به همه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه پلی‌تکنیک

نام پلی‌تکنیک پیوندی ناگسستنی با جنبش دانشجویی، آرمانخواهی و نشاط سیاسی دارد. امیدوارم عذر مرا بپذیرید که علیرغم میل باطنی به علت مشکلات جسمی امکان حضور در جمع شما را نیافتم.

دوستان و یاران فرصت اندک است روزگاری در این سرزمین حماسه‌ای چون دوم خرداد، خطر جنگ، تهدید، انحصارطلبی و یکه‌تازی را از میهن دور کرد.

قصور‌ و تقصیر‌ها سرنوشت ملت ما را به دست مجالسی سپرد که مانع به ثمر نشستن حضور حماسی مردم در انتخابات‌های بعدی شد.

می‌دانم که انتظار دانشجویان آرمانگرای ما آزادی، عدالت و حاکمیت قانون در جامعه است، اما می‌گویم که مسئولیت امروزمان تلاش برای بازگشت اداره جامعه به سمت عقلانیت و بازسازی تخریب‌های دهه گذشته است. تخریب‌هایی که حاصل حاکمیت یک‌دست اصولگرایان و افراطیون در دولت و مجلس و دیگر نهادهای کشور بوده‌است.

می‌دانم که انتظار دانشجویان آزادیخواه ما انتخاباتی آزاد، با حضور تمامی احزاب و گروه‌های سیاسی کشور است اما می‌گویم «مرا کیفیت چشم تو کافیست، ریاضت‌کش به بادامی بسازد».

راه دموکراسی از نرمالیزاسیون و به‌سامان کردن کشور و راه نرمالیزاسیون از مسیر صندوق‌های رای می‌گذرد. گذر از این چشم‌انداز مه‌آلود جز به امید میسر نیست. امید بذر هویت ماست و هیچ آرمانی بدون امید پا به عرصه واقعیت نمی‌نهد.

سعید حجاریان؛ سوم اسفندماه ۱۳۹۴

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دعوت سعيد حجاريان از مردم براي شركت در انتخابات

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »