بیانیه ۱۵۰ نماینده در حمایت از علی مطهری

زیتون- بهرام پارسایی، سخن گوی فراکسیون امید، خبر از نگارش بیانیه‌ای در «حمایت از علی مطهری و محکومیت لغو سخنرانی وی در مشهد» با امضای ۱۵۰ نماینده مجلس داد. هم‌زمان فاطمه ذوالقدر، نماینده تهران، گفت جمع‌آوری امضا برای اینبیانیه از صبح امروز (سه‌شنبه) آغاز شده است.aewp_uw5_400x400
پارسایی به ایلنا گفت در نشست امروز شورای مرکزی فراکسیون امید «مقرر شد برای جلوگیری از تکرار چنین اتفاق‌ها و مسائلی و به‌منظور پیگیری مساله از وزرای دادگستری، اطلاعات و کشور طرح سوال شود». او اضافه کرد شورای مرکزی فراکسیون امید به این نتیجه رسیده است که «همه نمایندگان عضو فراکسیون، از فرصت خود تذکر خود برای پرداختن به این مساله استفاده کنند».
نماینده شیراز اضافه کرد این مساله «صرفا مربوط به شخص علی مطهری» نیست و نگرانی فراکسیون امید «نسبت به خاموش شدن تریبون یک نماینده برآمده از دل ملت است». پارسایی همچنین اضافه کرد قرار است کمیته سیاسی فراکسیون امید بیانیه‌ای در این‌باره تهیه کند که «بنا داریم این بیانیه را در صحن قرائت کنیم». به گفته او «قرار است چندنفر از اعضای فراکسیون با طرح شکایت در این رابطه به کمیسیون اصل نود مجلس، موضوع را پیگیری کنند.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مصطفی مهرآیین، استاد جامعه‌شناسی، نامه‌هایی به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نوشته و پیشنهاداتی برای اصلاح امور به ایشان داده است. موضوع این نقد ربطی به محتوای نامه‌های ایشان ندارد. اینکه ایشان، یا هرکس دیگری،

ادامه »

دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان از سوی هر دو طرف مثبت و سازنده توصیف شده و طرفین قرار گذاشته‌اند

ادامه »

«یک حرف صوفیانه بگویم اجازت است؟ ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری» نیک میدانم کثیری از هموطنان

ادامه »