زیتون- علی لاریجانی، رییس مجلس نهم و نامزد انتخابات مجلس دهم درباره فعالیت اصلاح طلبان گفت:« سوال من این است که اگر شخصی جنبه ملی داشته باشد، باید روی آن هم مناقشه صورت گیرد، اگر اصلاح طلبان ضد انقلاب هستند، پس چرا می گذاریم فعالیت کنند. هم اکنون در کشور شخصیت های ملی وجود دارد که همه گروه ها به آن ها اعتنا می کنند، به طور مثال چرا آقای موحدی کرمانی که رئیس اصولگراها بوده و آقایان امامی کاشانی و امینی در لیست انتخابات خبرگان اصلاح طلبان قرار دارند و بسیاری از نمایندگان رهبری در استان ها هم در لیست خبرگان اصلاح طلبان قرار دارند، آیا این افراد و بزرگان اشتباه کار هستند؟ قطعا این طور نبوده و منطق ما اینگونه نیست. ما دو جریان سیاسی هستیم اما در برخی از امور ممکن است که وفاق داشته باشیم و این طور نیست که همه چیز را رد کنیم و گاه به خاطر اینکه کاندیدای اصلاح طلب نداشته اند، در بین موجودین گر چه از گرایش های دیگر بودند، توجه کردند که در انتخابات حضور داشته باشند. از طرفی حضرت آقا فرموده اند حتی کسانی که نظام را قبول ندارند در انتخابات شرکت کنند، به هر حال کسانی که نظام را قبول ندارند نیز به کسی رای می دهند، حال آیا این به معنای اشکال کاندیدای مربوطه است؟! حال آن که این گروه های اطلاح طلب نظام را قبول دارند و شورای نگهبان برخی کاندیداهای آن ها را تأیید کرده است.»
او که در جمع طلاب قم سخنرانی میکرد در پاسخ به سوالی در مورد موضع گیریهایش در جریان وقایع بعد از انتخابات سال ۸۸ گفت:« درباره مسئله تهران در آن روزها گفتم که وضع تهران نسبت به دیگر شهرها متفاوت است، در آن شرایط من به دنبال آرام کردن فضا بودم، من به دنبال شفاف سازی و باز کردن اذهان مردم تهران بودم. در یک پدیده فتنه که به وجود می آید، یک گروه تنها بر روی آن بنزین می ریزند تا شعله ور شود و یک عده می خواهند این شعله را خاموش کنند، حال سوال مطرح می شود که آیا فتنه باید خاموش می شد یا باید شعله ور نگه داشته می شد؟ زمانی که یک فتنه در کشور به وجود آمد، بخشی از این فتنه یک سوء تفاهم در مردم بوده و یک عده هم قصد سوء استفاده از آن را داشتند.»
در بخش دیگری از این جلسه پرسش و پاسخ که توسط ایسنا منتشر شده، او در مورد انتقادهایی که نسبت به شورای نگهبان در جریان انتخابات سال ۸۸ داشت، توضیح داد:«من درباره شورای نگهبان گفته ام که اعضای آن افراد متدین بوده و خلاف نمی کنند، اما ای کاش درباره انتخابات موضع گیری نمیکردند و الان نیز نظرم مثل گذشته است و معتقدم که اعضای شورای نگهبان نباید نسبت به انتخابات موضع گیری کنند و این مسئله قطعا در جامعه سوء تفاهم ایجاد می کند، اما در همان صحبت ها اعلام کردم که آن ها افراد متدینی بوده و خلاف نمی کنند.»
لاریجانی در انتها گفت:«ما اگر با مردم صدق نداشته باشیم، آن ها حرف ما را نمی پذیرند و به طور طبیعی در ذهنشان اشکال به وجود می آید»
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…