زیتون– سردار کمال هادیانفر، رییس پلیس فتا، گفت که آنچه امروز کاربران «بدون استفاده از ابزارهای پلیسی میتوانند در اینترنت» مشاهده کنند، تنها «چهار درصد آن چیزی است که اکنون قابل مشاهده است و ۹۶ درصد آن قابل مشاهده نیست». به گفته او «جرایم سازمانیافته در این لایه غیرقابل مشاهده ارتکاب مییابد.»
به گزارش وب سایت دادستانی تهران، هادیانفر مهمترین تهدیدهای فضای مجازی و شبکههای اجتماعی را «فعالیت سازمانیافته ضد دین، مقدسات و اخلاق» دانست. به گفته او «فعالیتهای ایرانستیزی شبکه یوتیوب» یکی از آسیبهای فضای مجازی است، زیرا «هر چیزی که به زیان ایران باشد به راحتی در دسترس قرار میگیرد، ولی هر آنچه علیه اسرائیل باشد در کسری از ثانیه حذف میشود و این شبکه برای رژیم صهیونیستی چهرهسازی میکند.»
رییس پلیس فتا ایجاد «بحران و نارضایتی در مردم با هدف کاهش و حذف اعتماد عموم به مسوولان» را هدف دیگری دانست که در فضای مجازی دنبال میشود. او از جمله به موضوع فیشهای نجومی اشاره کرد و گفت: «استحاله فرهنگی، حمایت از نافرمانی مدنی از طریق عدم پرداخت هزینههای آب و برق یا جریمههای رانندگی، از دیگر اهدافی است که در فضای مجازی دنبال میشود و این واقعیت، هوشیاری مردم را میطلبد.»
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…