زیتون– سردار کمال هادیانفر، رییس پلیس فتا، گفت که آنچه امروز کاربران «بدون استفاده از ابزارهای پلیسی میتوانند در اینترنت» مشاهده کنند، تنها «چهار درصد آن چیزی است که اکنون قابل مشاهده است و ۹۶ درصد آن قابل مشاهده نیست». به گفته او «جرایم سازمانیافته در این لایه غیرقابل مشاهده ارتکاب مییابد.»
به گزارش وب سایت دادستانی تهران، هادیانفر مهمترین تهدیدهای فضای مجازی و شبکههای اجتماعی را «فعالیت سازمانیافته ضد دین، مقدسات و اخلاق» دانست. به گفته او «فعالیتهای ایرانستیزی شبکه یوتیوب» یکی از آسیبهای فضای مجازی است، زیرا «هر چیزی که به زیان ایران باشد به راحتی در دسترس قرار میگیرد، ولی هر آنچه علیه اسرائیل باشد در کسری از ثانیه حذف میشود و این شبکه برای رژیم صهیونیستی چهرهسازی میکند.»
رییس پلیس فتا ایجاد «بحران و نارضایتی در مردم با هدف کاهش و حذف اعتماد عموم به مسوولان» را هدف دیگری دانست که در فضای مجازی دنبال میشود. او از جمله به موضوع فیشهای نجومی اشاره کرد و گفت: «استحاله فرهنگی، حمایت از نافرمانی مدنی از طریق عدم پرداخت هزینههای آب و برق یا جریمههای رانندگی، از دیگر اهدافی است که در فضای مجازی دنبال میشود و این واقعیت، هوشیاری مردم را میطلبد.»
۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…
در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…
امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندیها و خودآگاهیهایی است…
درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…