فرمانده سپاه: بسیاری از مسئولین در کشور نسبت به تجزیه و تحلیل فتنه ۸۸ موضع ندارند

زیتون- محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران برخی از «شخصیت‌های سیاسی» را متهم کرد که با اظهارات‌شان در مقابل رهبر جمهوری اسلامی قرار دارند. محمدعلی جعفری با «فصل‌الخطاب خواندن نقش ولی فقیه در کشور» گفت برخی افراد از طریق تریبون و رسانه‌های خود با سخنان ولی‌فقیه موضع می‌گیرند.
جعفری بدون نام بردن از فرد یا جریانی مشخص، آنها را «وحدت شکن سیاسی» توصیف کرد.
فرمانده سپاه پاسداران در ادامه گفت که انقلاب اسلامی بیشتر در معرض «لطمه» از داخل قرار دارد، مخالفت با خط رهبر جمهوری اسلامی «وحدت‌شکنی» است و با «وحدت‌شکن سیاسی» نمی‌توان «هم‌وحدت» شد. به گفته او مشکل اصلی نظام با مخالفان ولایت فقیه است.
جعفری با اشاره به هشدار آیت الله علی خامنه‌ای درباره «نفوذ و دشمنان داخلی»، نسبت به ضرورت شناخت «دشمنان داخلی» تاکید کرده و افزوده «انقلاب ما بیش از آنکه از دشمنان خارجی لطمه ببیند، از دشمنان داخلی لطمه می‌بیند.»
به گزارش تسنیم، جعفری گفت «تهدیدهای داخلی از اوایل انقلاب تاکنون وجود داشته و مسأله اصلی ما بوده» و «بصیرت سیاسی دینی که این همه مورد تاکید» رهبر جمهوری اسلامی قرار دارد، «برای شناخت دشمنان داخلی و خارجی انقلاب اسلامی است.»
جعفری با انتقاد از افرادی که «حتی مخالفت را در کنار نظر مخالف به عمل هم می‌رسانند» انتقاد کرده و افزوده «ما نمی‌توانیم با این افراد هم‌وحدت شویم و اگر با این افراد هم‌وحدت شویم پس انقلاب اسلامی چه می‌شود؛ انقلابی بودن و انقلابی ماندن به معنی پشتیبانی از ولایت فقیه است و دفاع کلی از نظام که فایده‌ای ندارد.»
وی در بخش دیگری از اظهاراتش گفته که «بسیاری از مسئولان کشور نسبت به حوادث سال ۸۸ «موضع» ندارند، این در حالی است که «این فتنه ۸۸ بسیار خطرناک‌تر از هشت سال دفاع مقدس بود.»
فرمانده کل سپاه پاسدران همچنین اعتراضات سال ۸۸ در ایران را توطئه دشمن خواند و افزود:« هنوز بسیاری از مسئولان نسبت به تجزیه و تحلیل فتنه ۸۸ موضع ندارند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »