مصباح‌یزدی: وحدت شیعه و سنی تاکتیکی است

زیتون- محمدتقی مصباح یزدی، رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی، در دیدار با جمعی از طلاب به مناسبت تولد پیامبر اسلام و در هفته «وحدت» گفت که «هیچ‌کس موافق نیست که شیعیان زمینه‌های اختلاف خود با اهل تسنن» را فراموش کنند و «اعتقادات خود را کنار بگذارند.»
به گفته مصباح یزدی«واژه وحدت در اصطلاح علوم گوناگون معانی متعددی دارد و باید دقت و توجه کافی داشت تا مبادا این تعدد معانی، در تبیین اتحاد شیعه‌ و سنی‌ موجب بروز سوتفاهم شود.» او اضافه کرد که «منظور از وحدت» میان شیعه و سنی «وحدت تاکتیکی است، یعنی شیعه و سنی با هم متحد باشند و با همکاری یکدیگر در برابر دشمن مشترک ایستادگی کنند.»
به گزارش خبرگزاری فارس او افزود: «عده‌ای با اهداف پلید و عده‌ای نیز از روی جهل، اعلام می‌کنند که وحدت شیعه و سنی یعنی طرفین باید برای اتحاد با یکدیگر از برخی از تقیدات، عقاید و مباحث مورد قبول خود چشم‌پوشی» کنند. مصباح یزدی تاکید کرد که «مراد از اتحاد شیعه و سنی» این نیست که اختلافات فراموش شود و «شیعیان هرگز سنی نمی‌شوند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. اگر یک روزی سخنرانی های مرحوم بهشتی، مطهری و تفسیــر نهج البلاغــه مقام معظم رهبــری در اوایــل انقلاب که درساعت۱۳۰۰از رادیــوپخش میشــد میلیــون ها شنـونده داشت، با عملکرد روحانیونی مثــل شما جناب آقای مصباح یزدی به زمانی رسیــدیــم که مثلا” شما تشــریف ببریــد شهرستان بزرگی همچون اصفهان، شیــراز ، تبــریز و… واگر از آنانیکه از پادگانها ونهادها به اجبار آورده میشــود بگذریم ۲۰ هزار نفر هم از روی میل ورضایت در سخنرانی شما شرکت نخواهنـــد کرد…! این درحالی است که در اوایـل انقلاب من نوعی از روستــای دورافتاده خود خودم را با پای پیـاده، اتوبوس کورسی و تاکسی…به سخنرانی فلان شخصیت روحانی میرســاندم، والله همان احتــرام ظاهری ای را که نزد سپـاه داریــد خود یه نوع تاکتیک است…!
    یواش یواش همــه چیــزمان حتی دین ونماز وروزه مان هم نوعی تاکتیکی شده است…نمیــدانــم شما کی به این نتیجــه تلخ خواهیــد رسیــد،

  2. وحدت شیعه و سنی هم مانند وعده های امام راحل عظیم الشان در پاریس تاکتیکی است ، اما در مقابل کدام دشمن ؟!
    کشورهای سنی مذهب همسایه که دشمن اصلی خود را ایران میدانند و امریکا را متحد خود !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »