احمد جنتی: فتنه‌گران برای آیت‌الله علی خامنه‌ای نقشه‌های شومی داشتند

زیتون- احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان و رییس مجلس خبرگان رهبری گفت در صورتی که «فتنه به ثمر» می‌رسید، «همه عناصر حزب‌اللهی و انقلابی را یکجا نابود می‌کردند»، علما را «به کلی منزوی» و فرهنگ غربی را جایگزین «فرهنگ دینی حاکم بر کشور» می‌کردند.
به گفته جنتی «فتنه‌گران در سال ۸۸» برای «براندازی» جمهوری اسلامی و «جایگزینی حکومت سکولار زیر نظر آمریکا» به خیابان آمده بودند.
دبیر شوری نگهبان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری صدا و سیما افزود: «با تحقق اهداف فتنه، همه عناصر حزب‌اللهی و انقلابی را که در همه عرصه‌ها حضور دارند و از اسلام، انقلاب و ولایت فقیه دفاع می‌کنند… یا اعدام و یا زندانی» می‌کردند. او همچنین پیش‌بینی کرد که «اگر این فتنه به ثمر رسیده بود، نظام اسلامی برچیده می‌شد و همه عناصری که در این نظام نقش داشتند و موثر بودند سرکوب می‌شدند، امام به فراموشی سپرده می‌شد.»
جنای اضافه کرد که معترضان به نتایح انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۸ «مسلما» برای آیت‌الله علی خامنه‌ای، نیز «نقشه‌های شومی داشتند.» به گفته او در حوادث سال ۸۸ «اساسا مسئله انتخابات مطرح نبود بلکه مساله نظام جمهوری اسلامی، انقلاب اسلامی و براندازی آن مطرح بود، یعنی حرکتی که حکومت اسلامی را سرکوب و نابود کنند.»
رییس مجلس خبرگان رهبری همچنین مدعی شده که «فتنه مساله‌ای بود که از حدود ۱۰ سال قبل از سال ۸۸ آن را بررسی کرده بودند و اساسش این بود که فتنه‌گران به فکر براندازی جمهوری اسلامی بودند.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. ان الفتن اذا اقبلت شبهت و اذا ادبرت نبهت (علی ع) یعنی بعدا معلوم میشود که فتنه گر کی بوده.
    تا وقتی قوه قصاییه نام فتنه گران را اعلام نکرده .ما چگونه می توانیم به کسانی این نسبت را بدهیم مگر این که بی تقوا باشیم

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »