Categories: خبرها

ورود نمایندگان مجلس به موضوع زندانیان در اعتصاب غذا

زیتون– الیاس حضرتی، نماینده تهران در مجلس، در نامه‌ای سرگشاده، از رییس قوه قضاییه خواست تا پرونده آرش صادقی و علی شریعتی، دو زندانی سیاسی که در اعتصاب غذا هستند، را شریعتی، مجددا و با استناد به قانون «جرم سیاسی» بررسی شود.
حضرتی در نامه خود با اشاره به این‌که با وجود تصویب قانون جرم سیاسی در مجلس، این قانون هنوز «درباره هیچ کسی اجرایی نشده»، نوشت: «نتیجه چنین عملکردی این است که اکنون کسانی که در واقع مجرم سیاسی محسوب می‌شوند به عنوان متهم امنیتی محاکمه شده و در زندان به سر می‌برند. این افراد مطابق قانون اساسی از حقوق مسلم خودشان محروم شده‌اند و اکنون در شرایطی در زندان به سر می‌برند که حق آنان ضایع شده است.»
مدیرمسئول روزنامه اعتماد از صادق لاریجانی خواست تا «دستور مقتضی برای رسیدگی به مطالبات» آرش صادقی و علی شریعتی صادر شود تا «آسیبی به آنان وارد نشود و اگر حقی از آنان ضایع شده، اعاده گردد.»
هم‌زمان رحمت‌الله حافظی، عضو شورای شهر تهران، نیز در نشست خبری خود، ضمن اشاره به درخواستش برای ملاقات با ارش صادقی گفت که گر قرار باشد تایید صلاحیتش با نجات جان یک انسان در تعارض قرار گیرد، به عنوان یک پزشک نجات جان او اولویت خواهد داشت.
حافظی با «ابراز تعجب» از عدم ورود رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به این موضوع، گفت: «قوه قضائیه می‌گوید اگر این فرد دست از اعتصاب غذا بردارد با او مذاکره خواهد کرد. من به عنوان نماینده مردم می‌خواهم با او صحبت کرده و او را راضی کنم تا دست از اعتصاب خود بردارد زیرا محکومیت این فرد ۱۵ سال حبس است نه مرگ.»
پیش از این محمود صادقی و احمد مازنی۷ دو نماینده مجلس، نیز در حساب‌های کاربری خود در توییتر خواستار رسیدگی به وضعیت آرش صادقی شده بودند. صادقی نوشت که «درحد مقدورات» خود پیگیر وضعیت زندانیان، به‌ ویژه آرش صادقی و علی شریعتی است و احمد مازنی نیز با اشاره به ماده ۶۱ «منشور حقوق شهروندی»، نوشت که «محاکمه شهروندان با اتهام سیاسی و مطبوعاتی در دادگاه‌های دادگستری،‌ علنی و با حضور هیات منصفه انجام شود.»

Recent Posts

معاویه: یک عرب ایرانی یا مسیحی؟

مسعود امیرخلیلی

۱۳ آبان ۱۴۰۳

آقای خامنه‌ای، ۱۳ آبان و شورای‌ نگهبانِ جهان

۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…

۱۳ آبان ۱۴۰۳

آیا پذیرفتگان دیکتاتوری مقصرند؟!

در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…

۱۳ آبان ۱۴۰۳

روز جهانی وگن؛ به یاد بی‌صداترین و بی‌دفاع‌ترینِ ستمدیدگان!

امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندی‌ها و خودآگاهی‌هایی است…

۱۲ آبان ۱۴۰۳

اسرائیل؛ درون شورویه و بیرون مستبده!

درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…

۰۸ آبان ۱۴۰۳