منتجب نیا: هر زمان که مردم رای نداده اند نتایج بدی گرفته ایم

زیتون- سول منتجب نیا از اعضای مؤسس حزب اعتماد ملی و عضو سابق شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارزدر مورد انتخابات گفت: انتخابات در ایران در واقع تجلی گاه اراده مردم است. مردم با انتخاب خود می توانند سرنوشت خود را تعیین کنند. حتی رای ندادن هم خودش یک انتخاب است. نتیجه رای ندادن های قبلی را دیده ایم. چندان مثبت نبوده است.

IMG21105932

منتجب‌نیا در بخش دیگری از سخنانش که توسط انتخاب منتشر داده شده، افزود:« هر شهروند ایرانی که به آینده خود و کشورش علاقه دارد قطعا باید در انتخابات شرکت کند. انتخابات یک فرصت برای ایرانی ها است که سرنوشت خود را تعیین کنند. هر زمان که مردم ایران رای نداده اند نتایج بدی گرفته ایم. اگر مردم رای ندهند برای ۴ سال دیگر فرصتی ندارند که جبرانش کنند. در واقع رای ندادن مردم مساوی با این است که باید چهار سال مجلسی نا مطلوب را تحمل کنند. اما اگر مردم برای تعیین سرنوشت خود حضور پیدا کنند. با امید به آینده می توانند مجلسی بهتر را بسازند.»

منتجب نیا انتخابات را داری دو وجه سلبی و ایجابی دانست و گفت:« حضور در انتخابات چه از نظر اثباتی و ایجابی چه از نظر سلبی و نفی مهم است. مثلا انتخاب کسی که برنامه ها و نظراتش را می پسندیم یا انتخاب نکردن کسانی که برنامه ها و نظرات آنان را مفید نمی دانیم، ازهر دو منظر انتخابات مهم است. کسی که رای نمی دهد عملا خودش را از تعیین سرنوشت مملکت حذف کرده است.»

او اضافه کرد:« مردم باید در انتخابات شرکت کنند و رأی بدهند، چون وقتی در انتخابات شرکت نمی کنند عملا حق خود را نادیده گرفته اند. در واقع کاری کرده اند که یک عده معدود به جای آنان تصمیم بگیرند. هر زمان که مردم بیشتر در انتخابات شرکت کرده اند ، نمایندگانی بهتر و موردپسند مردم راهی مجلس شده اند. هر زمان هم که کمتر در انتخابات شرکت کرده اند، وضعیت بدتر شده است. نمونه مشخص آن را در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ شاهد بودیم. خساراتی که از عدم شرکت مردم در انتخابات آن سال به کشور وارد شد بسیار زیاد بود.»

او در ادامه با تاکید بر این نکته که مردم نباید حق انتخاب خود صرف‌نظر کنند گفت:« هر زمان که مردم از حق انتخاب خود استفاده کرده اند نتیجه مطلوب تری گرفته ایم. اما زمانی که مردم به دلایل مختلف از روی نا امیدی نخواستند در انتخابات شرکت کنند ضرر کرده ایم.»

منتچب نیا با اشاره به مجلس نهم گفت:« همین مجلس گذشته را در نظر بگیرید. این مجلس محصول رای ندادن مردم بود تا عده ای با رای ۵ درصد ۳ درصد واجدین شرایط وارد مجلس شوند.»

قائم مقام حزب اعتماد ملی در ادامه از مردم خواست با حضور در انتخابات نمایندگانی را برگزینند که با عقلانیت برای بهتر شدن وضعیت زندگی مردم تلاش کنند.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. اون تو بمیریها فرق می‌کرد، جنبه تقریبا ملی نداشت ، اما این تو بمیری دیگه از اون تو بمیریها نیست ، خیلیها فکر میکنند وضع خرابتر میشه اما این ظاهر قضیه ست ، باطنش بقول اقا بصیرت میخواد تا بفهمی خروس کجا تخم میزاره! میگی خروس اصلا تخم نمیزاره؟ چرا، میزاره ، وقتی تخم خروس رو ببینی میفهمی که خروس هم تخم میزاره!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »