هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان توییت های محمود صادقی را بلا اشکال دانست

زیتون– محمود صادقی در مورد روند بررسی پرونده اش در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان، توضیح داد دو عضو حقوقدان این هیئت در حال بررسی بیشتر دفاعیات مکتوب او هستند.
به گفته این نماینده مردم تهران در مجلس یکی از نکات مطرح شده در این دفاعیه، اشاره به مصونیت پارلمانی نمایندگان با توجه به اصل ۸۶ قانون اساسی است که مربوط به اظهارنظرهای نمایندگان می‌باشد. او تاکید کرد تمام موارد هم به اظهارنظرهای او در ایفای وظیفه نمایندگی و نظارتی‌اش برمی‌گردد و این سوال را مطرح کرد که «اگر اصل ۸۶ شامل این اظهارنظرها نشود شامل چه چیزی خواهد شد؟»
صادقی در گفت و گو با ایسنا اتهام‌های مطرح شده را دارای جنبه کیفری دانست و گفت: یکی از موارد مربوط به این بند این است که فرد قصد مجرمانه داشته باشد در حالی که بنده در هیچ موردی قصد مجرمانه نداشته و هدفم خدمت به مردم و نظام بوده است و مهمترین اتهامی هم که علیه بنده مطرح شده و جنبه حیثیتی دارد مربوط به دفاع از شأن مجلس و سوالی است که بنده از وزیر اقتصاد کردم که آن را تهمت تلقی کرده و اعلام جرم کردند.
این نماینده فراکسیون امید ادامه داد: «بنده در سوال خود از حساب‌هایی پرسش کردم که وزیر اقتصاد در مورد آن مصاحبه‌ای داشته است و بنده سوالم این بود که طبق قانون، دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی نمی‌توانند حساب سپرده باز کنند و طبیعی بود که این حساب‌ها به نام اشخاص تلقی شود.»
صادقی تاکید کرد که در سوالش نیت و قصدی نبوده که اشخاص سوءاستفاده شخصی کرده باشند بلکه یک سوال فنی و حقوقی بوده که از قوه قضائیه درخواست شد برای شفافیت، گزارشی از عملکرد این حساب‌ها را ارائه دهد؛ «در واقع سوال بنده صرفاً یک استفهام بوده است.»
او همچنین خبر داد که بعضی از موارد طرح شده را هیئت وارد ندانسته که یکی از آنها جلب شبانه این نماینده مجلص بوده است. صادقی توضیح داد که نظر داده شده عمل جلب شبانه قانونی و صحیح نبوده و هیچ ایرادی نیز به عکس‌العمل او وارد نیست، او همچنین خبر داد پس از بررسی توییت های او و اشعاری که به کار برده، هیئت نظارت اعلام کرده که ایرادی به آن وارد نیست.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

  در حالی‌که با نفس‌های حبس‌شده در سینه منتظر حمله نظامی اسرائیل به کشور‌مان هستیم، به نگارش این یاداشت کوتاه می‌پردازم. به امید مانایی صلح، جنگ حتا حوصله‌ای برای نگارش و خواندن اینگونه مطالب نخواهد

ادامه »

در جهان امروز، رادیکال‌های فکری اغلب به چهار جریانِ عمده رادیکالِ راستِ سکولار، رادیکالِ چپِ سکولار، رادیکالِ بنیادگرای مذهبی و رادیکال عرفانی دسته‌بندی می‌شوند.

ادامه »

آقای خاتمی، بسیار کوشید اصلاحات مورد نظر خود را به عنوان یک روش برای اصلاح و بهبود جمهوری اسلامی در

ادامه »