محمد خاتمی: امیدوارم با محوریت رهبری آشتی نسبی ادامه پیدا کند

زیتون– محمد خاتمی، رییس جمهوری سال‌های اصلاحات، ابراز امیدواری کرد که «آشتی نسبی» به وجود آمده پس از درگذشت اکبر هاشمی رفسنجانی ادامه یابد.
او در جلسه‌ای در بنیاد باران، خواست تا رهبر جمهوری اسلامی همه را «وارد عرصه جدیدی از زندگی برای خدمت به مردم و اعتلای کشور» کند.
کانال تلگرامی بنیاد باران، گزیده‌ای از سخنان خاتمی در این جلسه را منتشر کرد؛ او در این جلسه گفته است که «امیدوارم آشتی نسبی که از اثرات درگذشت آیت‌الله هاشمی شکل گرفته» با محوریت رهبر ایران «تداوم داشته باشد.»
به گفته محمد خاتمی «نباید در گذشته بمانیم و آقای هاشمی هم همین را می‌خواست». او هم‌چنین تاکید کرد که «انشقاق، نفاق و محدود کردن افراد انقلابی» به نفع هیچ کسی نیست.
رییس‌جمهوری اسبق ایران «تلاش برای زدودن استبداد» را از جمله مسائل مورد علاقه هاشمی رفسنجانی دانست و گفت که او «با بزرگی اشتباه را می‌پذیرفت و مردم جواب ایشان را در مراسم تشییع دادند.» محمد خاتمی در ادامه افزود این مردم بودند که صلاحیت ایشان را همچون امام و رهبری تأیید کردند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

4 پاسخ

  1. بعضی وقت ها، صورت را باید با سیلی سرخ کرد.
    قران: یحسبهم الجاهل اغنیاء من التعفف.

  2. دست بردار!
    تو که جرأت حضور در تشییع جنازه را هم نداری بهتر است همان عبای رنگین بپوشی و لبخند بزنی
    تو فقط یک خاطره‌ای نه بیشتر

  3. ۵۰ % این اشتی ملی همین الان محقق شده شیخ خندان! شما اشتی هستی فقط اون ۵۰ % بقیه (اقای نظام) راضی نیست!

  4. یک) ای کاش آقای خاتمی تنها یک نمونه می آورد که رفسنجانی «با بزرگی اشتباه …» خود را پذیرفته باشد.
    دو) آیا پرداخت این همه هزینه از سال ۸۸ تا بامروز برای تداوم «آشتی نسبی» تخیلی ایشان بوده است؟
    سه) آیا دغدغه موسوی و رهنورد «آشتی نسبی» بین کارگزاران سابق و کنونی نظام با محوریت مردم بوده و هست؟ یا کرامت انسانی، پاسخگویی قدرت، و یا اجرای بدون تنازل قانون اساسی ناقص کنونی؟
    چهارم) آیا این «آشتی نسبی» خیالی برای میلیون ها بیکار، بی خانمان، حاشیه نشین ها، کارگران، معلمان و … که موسوی دغدغه زندگی سعادتمندانه آنان را داشت، چیزی به ارمغان می آورد؟
    پنجم) آیا تداوم این «آشتی نسبی» بمعنای تداوم وصع موجود نیست؟ یعنی تداوم حصر، زندان، شکنجه، سرکوب، فساد، دزدی، رانت خواری و …؟
    البته انتظار چنین مواضع تسلیم طلبانه ای از ایشان می رفت. اما باید امیدوار بود که ایشان به اهرم فشار به محصوران تبدیل نشود.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

  در حالی‌که با نفس‌های حبس‌شده در سینه منتظر حمله نظامی اسرائیل به کشور‌مان هستیم، به نگارش این یاداشت کوتاه می‌پردازم. به امید مانایی صلح، جنگ حتا حوصله‌ای برای نگارش و خواندن اینگونه مطالب نخواهد

ادامه »

در جهان امروز، رادیکال‌های فکری اغلب به چهار جریانِ عمده رادیکالِ راستِ سکولار، رادیکالِ چپِ سکولار، رادیکالِ بنیادگرای مذهبی و رادیکال عرفانی دسته‌بندی می‌شوند.

ادامه »

آقای خاتمی، بسیار کوشید اصلاحات مورد نظر خود را به عنوان یک روش برای اصلاح و بهبود جمهوری اسلامی در

ادامه »