Categories: خبرها

حمایت انجمن نویسندگان آمریکا از اصغر فرهادی

زیتون- انجمن نویسندگان آمریکا در بیانیه‌ای ضمن انتقاد از فرمان اجرایی دونالد ترامپ برای منع ورود شهروندان هفت کشور به آمریکا، از عدم حضور اصغر فرهادی در مراسم اسکار ابراز ناراحتی کردند.
انجمن نویسندگان آمریکا در بیانیه خود نوشت: «ما به ویژه برای گزارش‌هایی مبنی بر این که اصغر فرهادی، کارگردان «فروشنده» که در جشنواره کن برنده جایزه بهترین فیلمنامه شد و اکنون نامزد اسکار است و شاید همراه بازیگران و عوامل فیلم خود از ورود به کشور ما منع شود ناراحت هستیم».
اصغر فرهادی دیروز اعلام کرد که با توجه به دستور دونالد ترامپ و وجود «اما و اگر» درباره امکان حضور در آمریکا، از حضور در مراسم اسکار صرف‌نظر کرده است.
انجمن نویسندگان آمریکا (WGA) در بیانیه خود که در لس آنجلس تایمز منتشر شد، فرمان دونالدترامپ را «مغایر با قانون اساسی و عمیقا اشتباه» توصیف کرد و نوشت: «شما می‌توانید صرف نظر از اینکه در کجا به دنیا آمدید یا چه دینی دارید سفر کنید و بازگرداندن مسافران از فرودگاه‌های آمریکا نادرست است».
براساس این بیانیه «حقوق بشر به معنی آزادی بیان و مذهب است و ضرورت همه آمریکایی‌ها و همه آنهایی که به اینجا می‌آیند این است که زندگی‌های بهتر ساخته شود.»
انجمن نویسندگان آمریکا در بیانیه خود نوشت: «صنعت سرگرمی از اولین روزها با قدرت تخیل مهاجران ساخته شده و انجمن ما جمعی از قصه‌گویانی است که همیشه به ملت‌های دیگر و باورهای متفاوت که دوست داشته‌اند خلاقیت خود را با آمریکا تقسیم کنند، خوشامد گفته‌ است. ما سپاسگزار آنها هستیم و در کنارشان می‌ایستیم و برای آن‌ها می‌جنگیم.»
با این ممنوعیت داوطلبان دفاع از حقوق مدنی سوریه که برای مستند کوتاه «کلاه‌سفیدها» نامزد اسکار شده بودند نیز امکان حضور در مراسم را نخواهند داشت.

AddThis Website Tools

Recent Posts

مناظره: آیا مذاکره بدون اعتماد ممکن است؟

به بهانه رسیدن نامه ترامپ به ایران

۲۳ اسفند ۱۴۰۳

آقای پزشکیان! یک دم نگاه کن که چه بر باد می‌دهی

آقای مسعود پزشکیان دو روز پیش در مجلس از وضع و حال بغرنج کنونی کشور…

۱۴ اسفند ۱۴۰۳

راز ماندگاری جمهوری اسلامی

حسن یوسفی اشکوری

۰۸ اسفند ۱۴۰۳

ابن­زبیر، کعبه و قبه­الصخره

«برای دوستدار راستین سینما، حسین سبزیان (م.)» مقدمه: مسأله در گزارش جنجال‌برانگیز یعقوبی (درگذشت: اوایل…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

به رهبر هشدار می‌دهم از لجاجت دست بردارد

مصطفی تاجزاده از زندان اوین:

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

باید به نسل انقلاب مهسا اعتراف کنیم

در دورانی که رهبر حکومت به‌جای دانش‌افزایی و تدبیر، به دنبال افزودن سوخت و برد…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳