علی مطهری: بخشی از مردم از نظام دلگیر هستند

زیتون- علی مطهری، نماینده مجلس  با انتشار  یادداشتی  در اینستاگرام به اظهارات صادق لاریجانی درباره آشتی ملی واکنش نشان داد.

نایب رئیس دوم مجلس، در بخش از این یادداشت نوشت: یک مقام قضایی درباره طرح آشتی ملی گفته است: «مردم با هم قهر نیستند که نیازمند آشتی ملی باشند.» بله، ما هم قبول داریم که مردم با هم قهر نیستند، بلکه در پی حوادث سال ۸۸ بخشی از مردم از بخشی از نظام دلگیر است و نیاز به آشتی ملی است.
صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه، روز گذشته گفته بود «آشتی ملی» زمانی موضوعیت دارد که «اختلافات اساسی» وجود داشته باشد، اما «میان مردم فهیم و بصیر ما چه اختلاف و تفرقه‌ای هست که نیازمند آشتی ملی باشند؟»
محمد خاتمی، رییس جمهوری پیشین ایران، پیش‌تر ایده آشتی ملی را مطرح کرده بود. او ۱۹ بهمن ماه گفته بود که معتقد است اکنون «بهترین موقعیتی است که می‌توان فضای آشتی ملی را در کشور حکم‌فرما کرد.»
رییس قوه قضاییه  در واکنش به طرح خاتمی گفت «در جریان فتنه از مردم جدا شدند. مشکل از مردم نیست مشکل از آنهاست که از مردم جدا شدند. آنها باید به دور از فرافکنی از مسیر نادرست خود که هم‌صدایی با دشمن است، بازگردند و به مردم بپیوندند. راه بازگشت نیز قبول اشتباه است.»
علی مطهری، عضو فراکسیون امید مجلس در پاسخ به سخنان روز گذشته رییس قوه قضاییه نوشت: «شعارهای این گروه از مردم در تشییع پیکر آیت الله هاشمی رفسنجانی موید «دلگیری آنها از نظام» است.
به نوشته نماینده مردم تهران در مجلس راه رفع این کدورت هم بر خلاف نظر رییس قوه قضاییه قبول اشتباه از سوی یک طرف ماجرا نیست، بلکه دو طرف باید به اشتباهات خود اعتراف کنند، هم طرفی که زمینه فتنه را ایجاد کرد و با معترضان رفتار خشن داشت و هم طرف دیگر که با طولانی کردن اعتراضات خود موجب بهره برداری دشمن گردید، هر چند قصور یا تقصیر دو طرف مساوی نیست.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. این صادق جامع الشرایط معنی آشتی ملی را نمیداند ، تقصیری هم ندارد ، یا بحار الانوار را زیر و رو کرده و روایتی در این مورد ندیده است یا اینکه نیازی نمی بیند که بداند !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

  در حالی‌که با نفس‌های حبس‌شده در سینه منتظر حمله نظامی اسرائیل به کشور‌مان هستیم، به نگارش این یاداشت کوتاه می‌پردازم. به امید مانایی صلح، جنگ حتا حوصله‌ای برای نگارش و خواندن اینگونه مطالب نخواهد

ادامه »

در جهان امروز، رادیکال‌های فکری اغلب به چهار جریانِ عمده رادیکالِ راستِ سکولار، رادیکالِ چپِ سکولار، رادیکالِ بنیادگرای مذهبی و رادیکال عرفانی دسته‌بندی می‌شوند.

ادامه »

آقای خاتمی، بسیار کوشید اصلاحات مورد نظر خود را به عنوان یک روش برای اصلاح و بهبود جمهوری اسلامی در

ادامه »