تجمع مردم خوزستان در اعتراض به وضعیت زیست محیطی این شهرستان

زیتون– جمعی از شهروندان اهواز از ساعت ۱۶ بعد ازظهر امروز، در اعتراض به قطعی مکرر برق، آب، تلفن و شدت گرفتن ریزگردها خواستار رسیدگی مسئولان شدند.
هشتم بهمن‌ماه توفان خاک استان را درنوردید و سبب قطع شدن برق و آب شد که با توجه به این شرایط ادارات و مدارس در فردای آن روز یعنی شنبه نهم بهمن ماه تعطیل شدند  که این اتفاق زندگی مردم ۹ شهر استان را مختل کرد. این حادثه بار دیگر و این بار در ۱۱ شهرستان در روز بیست و سوم بهمن‌ماه رخ داد.
نمایندگان استان خوزستان با نوشتن نامه‌ای خطاب به دولت خواستار رسیدگی فوری به «وضعیت بحرانی» این استان و تشکیل ستاد بحران شدند. محمدرضا عارف، نماینده مردم تهران و رییس فراکسیون امید مجلس نیز در اعتراض به وضعیت زیست محیطی استان خوزستان، با انتشار پستی در اینستاگرام خود از هیات وزیران و حسن روحانی رییس جمهوری ایران درخواست کرد برای وضع غیر قابل تحمل خوزستان چاره‌ای بیاندیشند.
جلیل مختار، نماینده مردم آبادان در مجلس به مهر خبر داد که در بودجه سال ۹۶ اعتباری برای مقابله با ریزگردها در نظر گرفته نشده است.
همایون یوسفی، نماینده مردم اهواز نیز به تسنیم گفت که طبق برآوردها پدیده ریزگردها در استان خوزستان ۳۵ درصد منشأ داخلی و ۶۵ درصد منشأ خارجی دارد.
سلمان خدادادی، رییس کمیسیون اجتماعی هم به میزان گفت: «در اتفاقات اخیر خوزستان بار دیگر ثابت شد که مرد بحران نیستیم و دستگاه‌های اجرایی ما از جمله محیط زیست ثابت کردند که نمی‌توانند اقدام موثری را انجام دهند.»
معترضان امروز برای دومین بار مقابل استانداری تجمع کردند تا به گفته خودشان، «از حقشان دفاع کنند.» یکی از حاضران در این تجمع به «زیتون» گفت: «دیگر نمی‌توانیم این وضع را تحمل کنیم. آب و برق دائما قطع می‌شود و هوای پر از خاک روزهای سختی را برای ما ایجاد کرده است. به ما ظلم می‌شود.»
یکی دیگر از شهروندان اهوازی در گفت و گو با «زیتون» خبر از وضعیت غیر قابل اعتماد بیمارستان‌های این شهر داد که در پی قطع متوالی آب و برق با مشکلات پیچیده‌ای مواجه شده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »