زیتون- اقبال محمدیان، نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مجلس، امروز در تذکری شفاهی گفت: «قصه پر غصه مردم خوزستان را از کجا آغاز کنم، از بیکاری جوانان، بیماری، بی آبی، قطع مکرر برق و تلفن، بارش باران خاک، صدای خس خس سینهها و ریههای آلوده به خاک بگویم یا از این آوار خراب شده و خاکی که همه چیز را در زیر خود مدفون کرده است.»
مردم خوزستان که چند سالی است با پدیده گرد و غبار و هوای آلوده دست و پنجه نرم میکنند، امسال بارها به همین دلیل ناچار به تحمل پیدر پی قطعی آب، برق، تلفن و اینترنت نیز شدند. هشتم بهمنماه توفان خاک استان را درنوردید و سبب قطع شدن برق و آب شد که با توجه به این شرایط ادارات و مدارس در فردای آن روز یعنی شنبه نهم بهمن ماه تعطیل شدند که این اتفاق زندگی مردم ۹ شهر استان را مختل کرد. این حادثه بار دیگر و این بار در ۱۱ شهرستان در روز بیست و سوم بهمنماه رخ داد.
امروز، چهارشنبه ۲۷ بهمن، نیز مجدداً برق بخشهایی از این استان قطع شد. وزارت نیرو با صدور بیانیهای خبر داد که این قطعی به دلیل شستشوی ایستگاههای پست برق است و کنترل شده است.
حمید چیت چیان، وزیر نیرو، اما در واکنش به قطعی برق در برخی از شهرهای استان خوزستان تأیید کرد که مساله «کاملاً استثنایی و پدیده نادری است» به گفته او در هیچ کدام از استانداردهای برق جهان چنین چیزی وجود ندارد. چیت چیان به ایرنا گفت: «در حال خرید تجهیزات هستیم، اعم از پوشش عایق تمام پستها و مجهز کردن تمام پستهای برق به سیستم شستشو.»
تحمیل چنین شرایطی برای زندگی باعث شد مردم شهر اهواز امروز، برای سومین بار پیاپی مقابل استانداری تجمع کنند و خواستار توجه مسئولان به مشکلاتشان و رفع آنها شدند.
وضعیت مردم خوزستان باعث شد بخشی از کاربران شبکههای اجتماعی به همدلی با آنها برخیزند.
یکی از کاربران خوزستان توییتر در این رابطه نوشت: نه چون ۸سال جنگیدیم یا چون ولایتمون نفت داره ،چون آدمیم و حقمونه که همیشه آب و برق و هوا داشته باشیم؛پس ما رو هم ببینید.
مصطفی تاجزاده نیز در این رابطه توییت کرد: وقتی حفظ اسد مهم تراز پاسداری از خوزستان شد، دیدن چنین وضع ناگواری نیز دور از انتظار نبود
یک کاربر دیگر با نام ساره نوشت: اگه یه سر برین خرمشهر فک میکنین جنگ پارسال تموم شده در صورتی که اشتباه میکنین جنگ هنوز تو خوزستان تموم نشده
توسعه میادین نفتی بدون در نظر گرفتن توان زیست محیطی منطقه، خصوصا در حوزه نفتی هوالعظیم و خشککردن بخشهای عمدهای از این تالاب یکی از دلایل تشدید بحران آلودگی هوای خوزستان است. از سوی دیگر جدا کردن آب از سرشاخه کارون برای آبرسانی به کرمان و یزد، موجب پایین رفتن سطح آب کارون و تشدید آلودگی آب شرب مردم خوزستان شد.
امروز بخشی از مردمی که در تجمع اعتراضی مقابل استانداری شرکت کرده بودند، شعار می دادند: «ای کارون جان و خون ما به فدای تو»
در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…
بیانیهی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور
رسانههای گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاستهای آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، بهطور…
زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…