Categories: خبرها

فرزانه جلالی متهم به «اقدام علیه امنیت کشور» شد

زیتون- فرزانه جلالی، فعال حقوق زنان، متهم به «اقدام علیه امنیت کشور» شده است. فاروق جلالی، برادر فرزانه جلالی همچنین از عدم پذیرش وکیل معرفی شده از سوی شعبه هفتم بازپرسی کرمانشاه خبر داد.
برادر این فعال حقوق بشر در اینستاگرام خود نوشت که وکیل منتخب خانواده، مصطفی احمدیان، امروز دوشنبه نهم اسفند ، به شعبه ی هفتم بازپرسی کرمانشاه مراجعه اما وکالت او در این پرونده رد شده است.
بازپرس این شعبه تاکید کرده که تنها پس از استعلام از معاونت منابع انسانی قوه قضاییه و قرار داشتن نام ایشان در لیست وکلای رسمی و مورد تایید رییس قوه قضاییه ، وکیل منتخب خانواده، مورد قبول قرار خواهد گرفت.
به گفته فاروق جلالی درخواست ملاقات با فرزانه جلالی نیز رد شد.
یکی از نزدیکان فرزانه جلالی، در گفت‌و‌گو با «زیتون» خبر داده بود که بازداشگاه وزارت اطلاعات کرمانشاه از قبول داروهای او خودداری کرده است.
فرزانه جلالی دانشجوی ستاره‌دار و عضو انجمن اسلامی دانشگاه تهران بوده است. او از جمله فعالان حوزه حقوق زنان با تمرکز بر مسئله زنان کردستان است. این فعال حقوق زنان بدون دریافت احضاریه قبلی از نهادهای امنیتی، طی تماسی تلفنی از اداره ثبت اسناد استان کرمانشاه که از وی خواسته شده بود جهت نقض مدارک به این نهاد مراجعه کند، در محل ثبت اسناد این شهرستان دستگیر شده است.

Recent Posts

از صدقِ «مطابقتی» تا صدقِ «اقناعی- روایی»

پس از انتشار فایل صوتیِ سخنرانیِ «صدق به روایتِ فرگه و ویتگنشتاین متأخر»[2] و نوشتار…

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

میانجی‌گری از پشت پرده

نقش مسکو در مذاکرات ایران و آمریکا چیست

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

نمایندگان «خودخوانده» امام غایب

مقدمه در تاریخ تشیع اثنی‌عشری، انتظار ظهور امام پنهان (غایب) همواره حامل امید، معنا و…

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

کلیسای کاتولیک و اشرافیت؛ به مناسبت درگذشت پاپ «فقرا»

در ربط و نسبت دین و جامعه سه نظرگاه کلی وجود دارد: ۱. دین بر…

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

پاپ، غزه و نقش دین در روزگار ما

پاپ رم (واتیکان)، رهبر مذهبی کاتولیک‌های جهان (۱۹۳۶–۲۱ آوریل ۲۰۲۵)، در ۸۸ سالگی درگذشت. جهان…

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

فرایند گذار در سایه‌ی سناریوهای احتمالی مذاکرات

دور اول مذاکرات یا دیدار جمهوری اسلامی و ایالات متحده آمریکا در عمان به پایان…

۲۷ فروردین ۱۴۰۴