کمپینی برای «انصراف» نامزدهای شورای شهر

زیتون– دوازده نماینده مجلس عضو فراکسیون امید در نامه‌ای از نامزدهای اصلاح‌طلب انتخابات شوراهای شهر و روستا خواستند که برای رسیدن به لیست واحد از نامزدی انصراف دهند.

نویسندگان این نامه نوشتند که «فارغ از میزان شایستگى» نامزدها، انتظار دارند این افراد برای «تقویت حرکت جمعی» و رسیدن به «لیست واحد» با حضور در «کمپین انصراف» شرایط را برای پیروزی اصلاح‌طلبان در انتخابات شوراها فراهم کنند.

محمدعلی وکیلی، الیاس حضرتی، عبدالکریم حسین‌زاده، محمدجواد فتحی، حمیده زرآبادی، محمد کاظمی، علی نجفی، رضا انصاری، فاطمه حسینی، شهاب‌الدین بیمقدار، رمضان‌علی سبحانی‌فر و فاطمه سعیدی نمایندگانی هستند که این نامه را امضا کرده‌اند.

نویسندگان نامه با اشاره به این‌که انتخاب «بهترین گزینه‌های ممکن» در سال‌های ۹۲ و ۹۴ نشان‌دهنده «شعور و درک سیاسی» رای‌دهندگان از شرایط کشور است، نوشتند تکرار این اتفاق‌ «با عنایت به استقبال بالا و تحسین‌برانگیز کاندیداهای شورای شهر خصوصا در کلان شهر تهران و دیگر کلان‌شهرها محقق نخواهد شد، مگر با رسیدن به لیست واحد».

نمایندگان عضو فراکسیون امید در نامه خود اضافه کردند که «فضیلت انصراف در راستاى اتحاد و کار جمعی» از «ماندن و دستیابی به پیروزی فردی» ارزش بیشتری دارد و کسانی که انصراف دهند «به یقین برای همیشه در قلب و ذهن ملت ایران، به نیکی ماندگار خواهند شد».

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. کار خوبی است. نبود آزادی کافی و تجربه ی کار حزبی، و هزینه ی بالای کار سیاسی اصیل، این مشکل را به بار آورده است.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

  در حالی‌که با نفس‌های حبس‌شده در سینه منتظر حمله نظامی اسرائیل به کشور‌مان هستیم، به نگارش این یاداشت کوتاه می‌پردازم. به امید مانایی صلح، جنگ حتا حوصله‌ای برای نگارش و خواندن اینگونه مطالب نخواهد

ادامه »

در جهان امروز، رادیکال‌های فکری اغلب به چهار جریانِ عمده رادیکالِ راستِ سکولار، رادیکالِ چپِ سکولار، رادیکالِ بنیادگرای مذهبی و رادیکال عرفانی دسته‌بندی می‌شوند.

ادامه »

آقای خاتمی، بسیار کوشید اصلاحات مورد نظر خود را به عنوان یک روش برای اصلاح و بهبود جمهوری اسلامی در

ادامه »