علی لاریجانی: مخالفت شورای نگهبان با تفسیر مجلس از «رجل سیاسی» و «مدیر و مدبر بودن»

زیتون- علی لاریجانی، رییس مجلس با اشاره به انتقادها درباره تعداد زیاد ثبت‌نام کنندگان برای انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت مجلس پیش از این قانونی را برای تفسیر «رجل سیاسی» و «مدیر و مدبر بودن» نامزدهای این انتخابات تصویب کرده بود که با ایراد شورای نگهبان مواجه شد.
به کزارش ایسنا، لاریجانی گفت: «ما در این زمینه قانون تصویب کردیم که فرد چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد که بتوان او را مدیر و مدبر دانست و یا اینکه سوابق اجرایی‌اش چه باشد یا چه افرادی او را تایید کنند که نشان دهد او مدیر و مدبر است و اگر در بخش خصوصی بود، باید چه شرایطی داشته باشد و رجل سیاسی و مذهبی مفهومش چیست. این قانون در مجلس قبل تصویب شد و به شورای نگهبان ارجاع شد، اما شورا آن را رد کرد. استدلال‌شان این بود که این تشخیص بر عهده شورای نگهبان است و حتی آیت الله جنتی به من گفتند همه این را قبول دارم، اما این را به صورت آیین‌نامه در شورای نگهبان تصویب می‌کنیم، چون شورای نگهبان طبق قانون اساسی مسئول این کار است. اما این کار را هم انجام ندادند.»
علی لاریجانی افزود: «در رسانه ها می گویند چرا قانون وجود ندارد،‌ ما که قانون را تصویب کردیم البته من ملاحظه ای در این زمینه دارم این که شورای نگهبان برای خود آئین نامه ای داشته باشد معنایش این نیست که در بیرون نفاذ داشته باشد، اگر بخواهد در بیرون نفاذ داشته باشد مجلس باید قانون تصویب کند. به هر حال ما کارمان را انجام دادیم. اگر هم اکنون که این بحث مطرح شده شورای نگهبان قبول کند همان قانونی را که فرستادیم را تایید کند و اگر ایرادی دارد به مجلس بدهد تا مجلس آن را اصلاح کند و به شورای نگهبان بفرستد.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. زمانی امام راحل عظیم الشان به خلف صالح خود تشر زدند که تو “ولایت مطلقه فقیه” را درک نکرد ای ، ظاهرا علی لاریجانی هم همین درد را دارد والا میدانست که ، معنی و مفهوم هر کلمه و اصطلاحی آن است که ولی فقیه اراده کند با لحاظ عنصر زمان و مکان !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

  در حالی‌که با نفس‌های حبس‌شده در سینه منتظر حمله نظامی اسرائیل به کشور‌مان هستیم، به نگارش این یاداشت کوتاه می‌پردازم. به امید مانایی صلح، جنگ حتا حوصله‌ای برای نگارش و خواندن اینگونه مطالب نخواهد

ادامه »

در جهان امروز، رادیکال‌های فکری اغلب به چهار جریانِ عمده رادیکالِ راستِ سکولار، رادیکالِ چپِ سکولار، رادیکالِ بنیادگرای مذهبی و رادیکال عرفانی دسته‌بندی می‌شوند.

ادامه »

آقای خاتمی، بسیار کوشید اصلاحات مورد نظر خود را به عنوان یک روش برای اصلاح و بهبود جمهوری اسلامی در

ادامه »