زیتون- عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، با دفاع از پخش «غیر زنده» مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، به «آسیب های مناظرههای انتخاباتی سال ۱۳۸۸» استناد کرد.
به گفته وزیر کشور «برنامههای زنده سال ۸۸ و هزینهای که به کشور وارد کرد، بسیار بالا بود. کدورتها و ابهامات بسیار زیاد بود و باید جلوی این کدورتها گرفته شود.»
کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری تصمیم گرفت بر خلاف دو دوره گذشته، مناظره نامزدهای انتخاباتی به صورت ضبط شده پخش شود. این کمیسیون پنج عضو داد که دو عضو آن نمایندگان دولت و سه عضو دیگر دادستان کل کشور، رییس یا یکی از اعضای شورای نظارت بر صداوسیما، و رییس سازمان صداوسیما هستند.
به گفته وزیر کشور ۴ عضو از ۵ عضو این کمیسیون به پخش ضبط شده مناظرهها رای دادند.
تصمیم این کمیسیون برای عدم پخش زنده مناظره ها با اعتراض مواجه شد و تمامی نامزدهای انتخاباتی به این تصمیم اعتراض کردند.
رحمانی فضلی گفت: «باید ببینیم در مناظرههای زنده چه چیزهایی مطرح میشود که در مناظرههای ضبط شده نمیشود.» او همچنین وعده داد که نگرانی در مورد سانسور مناظرههای ضبط شده وجود ندارد و «کسی نمیتواند به جز مواردی که مصداق تهمت، خلاف و برهمزننده شئونات است، موضوعی را از مناظرهها خارج کند.»
وزیر کشور با دفاع از این تصمیم کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات گفت که «من به عنوان وزیر کشور فقط انتخابات را برگزار نمیکنم، باید امنیت را هم لحاظ کنم.» وزیر کشور در عین حال افزود که «اگر استدلالها و قرائن موجود درست باشد من موافقم که مناظرهها زنده» برگزار شود.
رای نهایی درباره برگزاری زنده یا ضبط شده مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری روز شنبه در جلسه کمیسیون نظارت امنیت انتخابات اعلام میشود.
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…