زیتون– ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف در بیانیهای اعلام کرد فیلتر شدن سایت کارانه این نامزد انتخابات ریاستجمهوری «با فشار» دولت روحانی رخ داده است.
در بیانیه ستاد انتخاباتی قالیباف که خبرگزاری مهر آن را منتشر کرده، از سامانه «کارانه» به عنوان «گام اول دولت مردم برای اشتغالزایی» نام برده و گفته شد که این سایت «با فشار دولت آقای روحانی» فیلتر شده است. ستاد قالیباف دلیل فیلتر شدن این سایت را «ترس و نگرانی» دولتی توصیف کرد که «ناتوان در اشتغالزایی و ایجاد تحرک در فضای کسب و کار» است.
محمدباقر قالیباف، شهردار تهران و نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، بیکاری را به عنوان بزرگترین مشکل کشور معرفی و سامانهای برای پرداخت کارانه به بیکاران و ایجاد پنج میلیون شغل راهاندازی کرده است. این سایت تنها چندساعت بعد از راه اندازی و ثبت نام حدود سی صد نفر از کار افتاد.
پس از راهاندازی این سایت، وزیر کشور گفته بود که از نظر بخش حقوقی این وزارتخانه سایت کارانه «شائبه خرید و فروش» دارد.
پس از فیلتر شدن این سایت اما اعضای دولت یازدهم دست داشتن در این مساله را تکذیب کردند. محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت، گفت این سایت با شکایت «شورای نظارت بر انتخابات» مواجه شد، چرا که «آنها از این که افرادی را بدینوسیله تشویق میکنند که بیایند و ثبت نام کنند تا پولی به آنها بدهند این موضوع را با قوانین انتخابات به خصوص ایجاد شبهه در جلب رأی مغایر دانست.»
محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، نیز گفت که فیلتر سایت کارانه ارتباطی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و یا دولت ندارد. به گفته او «تخلفاتی که هر یک از کاندیداها مرتکب شوند، در یک کمیته مورد بررسی قرار میگیرد و در مورد آن تصمیمگیری میشود. درباره این سایت همین روال طی شده است و دولت نیز در این کمیته در اقلیت است. کمیته تصمیم گرفته به قوه قضاییه و دادستانی ابلاغ کرده و این موضوع ارتباطی به دولت ندارد».
۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…
در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…
امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندیها و خودآگاهیهایی است…
درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…