قالیباف: پرونده ۱۳۸۴

طاها پارسا

پیش از آن‌که حسن روحانی در مناظره سوم کاندیداهای ریاست‌جمهوری، از پرونده ۸۴ محمدباقر قالیباف سخنی به میان بیاورد، این مصطفی هاشمی‌طبا بود که  خونسرد و سربسته  به آن اشاره کرد!

تنها دقایقی پس از آن‌که قالیباف در مناظره‌ی سوم، یک برگه کاغذ A4 را رو به دوربین نشان  داد و هم‌زمان نسخه‌هایی از آن را روی کانال‌های تلگرامی پرشمارش منتشر کرد تا  اعلام کند که جز ۲۸ میلیون تومان، پولی در حساب‌های بانکی‌اش ندارد! نوبت به هاشمی‌طبا رسید تا به اشارتی پر معنا بگوید که دارایی کاندیداها اهمیتی ندارد بلکه در انتخابات ریاست‌جمهوری مهم‌تر و درست‌تر آن است که آن‌ها از «منابع مالی ستادهایشان» بگویند و آن‌‌ها را با اسم و مشخصات اعلام کنند.

اما به‌جز کسانی که از نزدیک دستی بر آتش داشتند، کمتر مخاطبی می‌توانست حدس بزند که  اشاره هاشمی‌طبا به «منابع مالی ستادها»  از چه «راز و رمز» مهمی پرده برداشته است.

بخت از قالیباف برگشته بود و گویی مهلت‌اش به سر آمده بود و با پرده‌دری، شخصا حسن روحانی، رئیس‌جمهور مستقر و دبیر شورای‌عالی امنیت ملی در سال «۱۳۸۴»، را وادار کرد تا پرده ازاشارات هاشمی‌طبا بردارد و از پرونده‌ای سخن بگوید که اگر «مردانگی» او نبود و در دبیرخانه [شورای امنیت ملی] با بعضی‌ها دعوا نکرده و جلوی انتشار آن‌را نگرفته بود، قالیباف آن‌ روز آنجا ننشسته بود.

۱۳۸۴، مواد مخدر و پول‌های کثیف
تنها دقایق پس از سخنان روحانی، گمانه‌زنی‌ها در خصوص «پرونده سال ۸۴ قالیباف» آغاز شد. از کشته شدن ۷ نفر در ماجرای مسابقه فوتبال، رشوه ۲۰ میلیونی، قاچاق ۷۰۰ میلیونی سوخت در سیستان و …

اما شواهد چیز دیگری را نشان می‌دهد.

دوسال پیش،  زمانی‌که  سخنان رحمان فضلی، وزیر کشور دولت روحانی، در خصوش «ورود پول‌های کثیف به انتخابات» جنجالی شد ، عبدالله رمضان‌زاده، دبیر و سخن‌گوی دولت اصلاحات، در گفت‌وگویی با روزنامه شرق (۲۸ اردیبهشت ۹۴) از «گزارشی» خبر داد که «ستاد مبارزه مخدر در دوره آخر دولت آقای خاتمی» تهیه کرده و «آن‌را به رئیسی دولت نهم تحویل داد».

«۱۳۸۴» همان سالی است که محمد خاتمی دولت را  به احمدی‌نژاد سپرد. رمضان‌زاده در این گفت‌وگو از وزیر کشور می‌خواهد «همان گزارش را علنی کند»، چون  نشان می‌دهد که «پول کثیف وجود دارد یا نه» یا «پول کثیف وارد حوزه انتخابات می‌شود یا نمی‌شود؟».

رمضان زاده در ادامه می‌گوید: «بالاخره در انتخابات گذشته آقای روحانی پولی خرج کرده است، آقای جلیلی پولی خرج کرده، آقای قالیباف پولی خرج کرده، آقای عارف پولی خرج کرده، اینها بیایند لیست هزینه‌ها و درآمدهای‌شان را بگویند. مدعی‌اند که مردم کمک کرده‌اند؟ خب اعلام کنند چه کسی کمک کرده است؟»

دو سال پیش، زمانی‌که رمضان‌زاده هنگامی که این مطلب را در فیس‌بوک خود به اشتراک گذاشت، نوشت«چرا گزارش ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره نقش پول‌های کثیف در انتخابات ۸۴ منتشر نمی‌شود؟»

در روزهای اخیر، سخنگوی دولت خاتمی،  اشارات صریح‌تری به این ماجرا دارد. هفته گذشته، رمضان زاده، پیش از مناظره دوم  توییت کرد: «پیشنهاد:امروز که مناظره سیاسی است بحث ورود پول کثیف ناشی از ترانزیت مواد مخدر به انتخابات از همه سوال شود»

و مدتی بعد نوشت: «چند نفر از ۴%؛ دوستان خبرنگار اسامی حامیان اصلی قالیباف در سیستان و بلوچستان در سال ۸۴ را سوال کنند
‏شغل شریفشان را….ادامه دارد»

و رمضان‌زاده ادامه داد: «‏یک نفر از آن ۴%؛ دوستان خبرنگار علت دستگیری برادر جناب سرهنگ را وقتی ایشان فرمانده نیروی انتظامی بودند سوال کنند»

و سرانجام اشارات و توییت‌های متعدد دبیر دولت اصلاحات، به قالیباف، پول‌های کثیف، مواد مخدر، منابع مالی ستادها،  امروز، دقایقی پس از سخنان اشاره حسن روحانی به پرونده ۱۳۸۴ قالیباف، با این توییت(فعلا) به پایان رسیده است: «پرونده ۸۴؟ دوستان خبرنگار کجایید؟»

رحمان فضلی، وزیر کشور دولت روحانی، زمانی که از ورود پو‌ل‌های کثیف به ستادهاو انتخابات سخن گفت، به نمونه‌ای اشاره کرد که می‌توانست نشانه‌ای برای یکی از حامیان قالیباف در شورای شهر تهران باشد، وزیر کشور گفته بود:«به عنوان مثال فردی که به عنوان کاندیدای شورای شهر وارد این عرصه شده بود برای جریان انتخاباتی خود دومیلیارد تومان هزینه کرده و مدعی است دوستان و رفقایش این هزینه‌ها را متقبل شده‌اند ولی سوال اینجاست که دوستان و رفقای وی چه نذری داشته‌اند که این پول را برای انتخابات این فرد هزینه کردند.»

بررسی های نگارنده نشان می‌دهد که دست کم  یک مورد تحقیق مطبوعاتی در این خصوص انجام شده است که نتایج آن در فضای رسانه‌ای داخل ایران قابل انتشار نبوده است و از طرفی دیگر سر نخ ماجرا به  قاچاقچیان بزرگ و اصلی مواد مخدر ( و سوخت) می‌رسد که در معامله‌ای برای نجات جان سرکردگان خود مبالغی را به ستاد محمدباقر قالیباف به عنوان رئیس «ستاد مبارزه با قاچاق کالا»  در سال «۱۳۸۴» کمک کرده‌اند ( یک نمونه : ج.غ.ز). کمکی که افشای آن منجر به تشکیل «پرونده ۱۳۸۴» شد و پس از اطلاع رهبری توانست شاهین بخت ( سازمان رای سپاه و نهادهای تحت امر رهبری) را بر شانه‌های محمود احمدی‌نژاد بنشاند تا هاشمی‌رفسنجانی  گلایه‌اش را از دست آن به نزد خدا ببرد.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

16 پاسخ

  1. مرسی از طاها پارسا برای نکته سنجی ظریف،،

    اکنون می شود یک سوال بزرگ را از آمد نیوز پرسید ؟!
    در میان این همه جنجال چرا هیچگاه کلمه ای در باره پرونده ورود پول های قاچاق به انتخابات منتشر نکردند . دوستان که از نهانخانه همه خبر دارند چرا هیچ اشاره ای به کنترل پنل انتخابات ایران ، یعنی پرونده ورود پول قاچاقچی ها به انتخابات ایران نداشتند و سکوت کردند .
    مگر این گزارش ورود و مداخله قاچاقچی ها در انتخابات چاپ نشده و فوق فوق فوق محرمانه اعلام نشده است. چرا کسی به جزئیات آن اشاره ای نکرد.؟ چرا لو نرفت ؟ چرا از آمد نیوز – این یکی – سر در نیاورد.

  2. در پاسخ دوستی که پرسیده بود ” چطور ممکنه شورای نگهبان از این فساد و جرم خبر نداشته باشد و صلاحیت قالی باف تایید. شود “جواب این است که قالیباف در زیر خیمه ولی فقیه و ذیل پرچم ایشان است . در حکومت شبه توتالیتر اسلامی ایران هرکس با هر جرمی زیر پرچم رهبری قرار گیرد از هرگونه تعقیب مصون است . هر کسی که از زیر خمیه مقام عظما خارج شود به هر وسیله باید سرکوب شود و نه فقط زندگی سیاسی بلکه زندگی خصوصیش هم تباه گردد!

  3. ایجاد نه تنها ۵ میلیون شغل شدنی نیست
    بلکه با این کار ما باید تورم بسیار بالا رو تجربه کنیم
    این بدبختی است و نشدنی

  4. سوال من اینه چطور ممکنه شورای نگهبان از این فساد و جرم خبر نداشته باشد و صلاحیت قالی باف تایید. شود انوقت بقیه را به دلایل واهی و موارد پیش پا افتاده که در. قیاس با این جرم و تخلف قالی بافدر. دوره های قبل رد صلاحیت کند؟پاسخی هست!؟

  5. کلا چی گفتی؟!
    بد نیست صریح و موجز صحبت کردن.
    همه ما میدانیم که سردار باغبانی که از طرف برخی (؟!) وبه بهانه ناآرامی مرزهای شرقی مسئول مرزهای شرقی شد -بجای هنگ مرزی ـ سالهاست در فهرست تحریمهای مختلف و در زمره مهمترین قاچاقچیان تحت تعقیب بسیاری نهادهای جهانی و البته آمریکاست.
    حالا یکی از این زمامداران دوره اصلاحات از خود شهامت نشان دهد و بگوید این پولهای حاصل از ترانزیت مواد به کدام جیب میرود؟
    پولهایی که سازمان شفافیت از پولشویی حداقل شش میلیارد تومان آن در سیستم بانکی کشور خبر میدهد.

  6. با سلام متعجب هستم با با اطلاعات کاملی که از اقدامات سال ۸۴ جناب سردار قالیباف کلیه دست اندرکاران نظام اگاهی داشتند چگونه این سردارعزیز نه تنها به کارش ادامه بلکه به او امکان کاندا شدن ری است جمهوری هم دادند و ماندم اقای غرضی رد صلاحیت شد و ایشان با این سابقه که خودی ها میفرمایند نه کجای کار مردم دراشتبر بیشاه بوده ؟

  7. آقای پارسا ممنون از جمع بندی روشنگرانه اتان. اما آیا روحانی که سال ۱۳۸۴ اجازه نداده ازین جنایت پرده برداشته شود و تازه نام آن را «مردانگی» می گذارد، فرقی با رئیسی و قالیباف دارد و شایسته آن است که عده ای مردم را دعوت به رای دادن به او فرا می خوانند؟

    1. ممنون از شما.من تعبیر «مردانگی» را داخل «» کذاشته‌ام، یعنی تعبیر از من نیست از روحانی است. با این تعبیر هم برای آن کار دست کم با اطلاعاتی که علی‌الحساب دارم موافق نیستم. اتفاقا نقض غرض است و روحانی با این‌کار به خودش هم شلیک کرد. اما خب قالیباف و روحانی، مانند هر دو انسان دیکری، با هم تفاوت دارند و مشی فعلی حکمرانی حسن روحانی، کم خطاتر، کمتر فاسد و لذا کم ضررتر است و اگر کسی مشکل شخصی یا اخلاقی با رای‌دادن نداشته باشد، به نظرم روحانی حتما متفاوت است.

      1. آقای پارسا ممنون از توجهتان. بله متوجه این شدم که روحانی این عمل غیر قانونی و غیر انسانی و ضد ملی خود را «مردانگی» نامید. اما مسئله بسیار پر اهمیت است. اولا همینطور که دوستان دیگر هم اشاره کردند، قالیباف از سران مافیای مواد مخدر و سوخت پول گرفته و بدنبال آن نه تنها مجازات نشده بلکه در این نظام به مقامات بالاتری هم رسیده و تازه برای پست ریاست جمهوری هم تایید صلاحیت شده! این پرده از عمق فساد در درون نظام بر می دارد و اینکه این فساد نهادینه و بدیهی شده.
        دوم اینکه روحانی در مقام رئیس شورای امنیت ملی با کسانی که قصد افشای مجرم را داشته اند مخالفت کرده و بعد از انتخابات ۸۴ هم پیگیر ماجرا نشده و حتی اگر قالیباف “زبان درازی” نمی کرد، در مناظره هم این اشاره را نمی کرد. آیا چنین کسی قابل اعتماد است؟
        نیروهای سیاسی و چهره هایی که مردم را دعوت به رای دادن به روحانی می کنند، آیا در جامعه این توهم را ایجاد نمی کنند که روحانی و دولتش قابل اعتمادند و می توان از آنها تحقق مطالباتشان را انتظار داشته باشند؟ و چهارسال بعد که خواهند گفت «نگذاشتند» و رئیس جمهور «آبدارچی» است، آیا این دوستان پاسخگوی ناامیدی مردم که عواقب سختی برای تحولات کشور و جامعه در پی خواهد داشت، خواهند بود؟

  8. اگرچــه قشــری در اجتماع هستنــد که دروغ های آقای قالیبـاف را در زمینــه ایجاد ۵ میلیون شغل و رونق اقتصادی و…را باور کرده انـد! لیکن قشــر غظیم تری هستنــد که میپرسنــد ایشــان پول این همـــه عکسهای تبلیغاتی را ازکجا آورده؟! چون قشنگترین، بزرگترین ، شیکترین عکسهای انتخاباتی درهمــه ی استان، شهرستان و…ازخود آقای قالیبـاف است ودرنتیجــه پرخرج تـریـن… که بعضی فکرمیکننــد کل تشکیلات سپـاه پشت این آقا هست…!

  9. در سال ۸۴ در فیلم تبلیغاتی محسن رضائی تهیه کننده فیلم که از دوستان اوست به رضایی میگوید ، آقا محسن اگر تو هم در ترانزیت مواد مخدر دست داشتی امروز برای هزینه تبلیغات در مضیقه نبودی ، قالیباف هم یکی دیگر از نامزدان انتخابات بود !

  10. دیروز روز محاکمه ظلم و غارت همه جناحها بود .دیروز روز به قول قران تبلی السرائر و اشکارشدن رازهای پشت پرده بود .دیروز خداوند باز هم ثابت کرد که همه جا حاضراست و ظالمان را رسوا می کند .دیروز روزی بود که سوز دل داغداران از داغدیدگان شهدای اعدام شده در زندانها تا داغدیدگان شهدای جنگ دامن حضرات را گرفت و مردم فهمیدند که یک عده خون دادند ودر عوض یک عده بردند و خوردند و فقط باریا و سالوس خودرا موجه جلوه دادند دیروز هم رئیسی و قالیباف و میرسلیم وهم حسن روحانی ودر کل همه جناحهای ظالم حاکمیت باختند واین هنوز از نتایج سحر است .دیروز حرفهایی توسط حاکمان زده شد که اگر چند یک زمانی یک فرد عادی این حرفهارا می زد اعدام می شد ودریک کلام خدایا شکرت و اللهم اشغل الظالمین بالظالمین .

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد. این دوران جدید از جنگ جهانی اول آغاز شد؛ زمانی که اصلی‌ترین کشورهای تشکیل‌دهنده «غربِ

ادامه »

۱. بدیهی است که می‌توان بر روی مفاد و مواد گفتگوی مناظره عبدالکریم سروش با یکی از فقهای حوزه علمیه قم (ابوالقاسم علیدوست) در

ادامه »

بازگشت ترامپ به کاخ سفید، بن‌بست راهبرد “نه جنگ، نه مذاکره” رهبر حاکمیت ولایی را برجسته‌تر خواهد کرد. بنا به

ادامه »