محمدرضا صفایی کیست

از دیوار سفارت عربستان تا قائم مقامی ستاد رئیسی

زیتون- نازنین نامدار: وقتی این جمله اسحاق جهانگیری در مناظره با کاندیداهای رقیب، بیان شد، همه نگاه‌ها به سمت محمدباقر قالیباف برگشت. کسی که رابطه او ستادهایش با شیخ حسن کردمیهن، و تامین مالی حلقه اطراف کردمیهن از طرف او پیش از این افشا شده بود. اما ستاد قالیباف تنها جایی نبود که مهاجمان سفارت عربستان با آن ارتباط داشتند. بلکه جستجویی ساده در اخبار این روزهای دیگر نامزد اصولگرایان یعنی ابراهیم رییسی، نام یکی دیگر از مهاجمان سفارت عربستان را در یکی از مناصب رسمی ستاد رییسی پیش چشم ما می‌گذارد. محمدرضا صفایی که این روزها با سمت قائم مقام ستاد رییسی در خراسان رضوی به گفتگو با رسانه های حامی رییسی می‌پردازد، همان کسی است که در شب حمله به کنسولگری عربستان در مشهد با پایین کشیدن پرچم این کشور، تصاویر زیادی از خود در فضای مجازی به یادگار گذاشت.

گزارش‌های تصویری خبرگزاری هایی همچون تسنیم و فرارو، در شب حمله به سفارت عربستان و کنسولگری این کشور در مشهد، تصاویر قائم مقام فعلی ستاد رییسی در خراسان رضوی را در زوایا و حالت‌های مختلفی در این تهاجم نشان می‌دهد.

نکته جالب‌تر اینکه پس از این حضور پررنگ قائم مقام مقام فعلی ستاد رییسی در حمله به سفارت عربستان، باشگاه خبرنگاران جوان نیز در اقدامی همراه با تایید و تشویق، گزارشی مبسوط از صفحه اینستاگرام او منتشر کرده است. صفحه اینستاگرامی که اگر این روزها به آن سر بزنید، با مجموعه از تصاویر تخریبی علیه حسن روحانی و تصاویری در مدح و ستایش رئیسی روبرو می شوید:

اما کمی قبل‌تر این حمایت‌ها به سمت و سوی دیگر مدعی مشهدی ریاست جمهوری بود و چنین عکس‌هایی در این صفحه منتشر می شد:

با این همه نکته قابل توجه این است که قائم مقام ستاد ابراهیم رییسی، هنوز با افتخار در صفحه اینستاگرام خود، تصاویر خاطره‌انگیزش از شب حمله به سفارت را نیز حفظ کرده است:

حالا و در حالی‌که تنها چند ساعت به آغاز انتخابات باقی مانده، شاید لازم باشد بار دیگر به سوالی که اسحاق جهانگیری در مناظره اول انتخاباتی مطرح کرده، برگردیم: «کسانی که به سفارت عربستان حمله کردند اکنون در ستاد کدام کاندیدا هستند؟»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. متاسفانه کاری که جوانان سابق در سران مدعی اصلاح طلب، در حزب سابق مشارکت کردند، یعنی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند و انقلاب دوم کردند، برای جوانان نپخته ایکه بعدا بدنیا آمده و دیر آمده و زود هم می خواهند بروند، نوستالژی انقلابی گری است.
    خودم کردم که لعنت بر خودم باد!
    واقع هم اینستکه عربستان سعودی فعلی بسی خبیث تر از آمریکای فعلی است.
    اما راه مبارزه با آمریکا و یا عربستان، اشغال سفارت نیست!
    بسی زمان لازم است تا این جوانک هم که در اینستاگرامش پز اشغال می دهد، بفهمد. فهم! همان است بعضی ندارند.
    قربون آدم چیز فهم!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

محمدرضا صفایی کیست

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »