زیتون- هنگامی که معاون رئیس جمهور در امور زنان در گفت و گو با یکی از رسانه های داخلی از اعدام همه مردان یک روستا سخن می گفت فکرش را هم نمی کرد این سخنان تا این اندازه دردسر ساز شود. مولاوردی در آن مصاحبه با ابراز نگرانی از بیمسئولیتی جامعه در قبال بازماندگان خانواده های اعدام شده گفته بود:«روستای در سیستان و بلوچستان داریم که تمامی مردان آن روستا اعدام شدهاند و بازماندگان آنها امروز قاچاقچی بالقوه هستند.»
ابعاد سخنان مولاوردی آنقدر عجیب بود که بلافاصله واکنش مسئولان را بر انگیخت. سایت «صدای هامون» مدعی شده که مقامات امنیتی سیستان و بلوچستان از اساس وجود چنین روستایی را در استان تکذیب کردند. نمایندگان دلواپس مجلس هم که از انتشار اخباری از این دست احساس دلواپسی کرده بودند به رییس جمهوری در این رابطه تذکر دادند. زهره طبیب زاده، فاطمه آلیا، لاله افتخاری، فاطمه رهبر و حمید رسایی نمایندگان مردم تهران و نیره اخوان نماینده مردم اصفهان در تذکری به رئیس جمهور در لزوم پیگیری اظهارات معاونت زنان ریاست جمهوری در مورد وضعیت خانواده های معدومین و قاچاقچیان در سیستان و بلوچستان تذکر دادند.
معاون رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم بااشاره به اظهارات اخیر شهیندخت مولاوردی معاون رییس جمهور درامور زنان گفت:« متاسفانه ایشان با فرافکنی مشکلات و ناتوانی نهادهای اجرایی در رفع معضلات استان، بخش اعظمی از مشکلات را به قوه قضاییه نسبت داده اند و بیان نموده اند که (ماروستایی را در سیستان و بلوچستان داریم که تمامی مردان آن روستا اعدام شده اند و بازماندگان آنها امروز قاچاقچیان بالقوه هستند.)ادعایی که مصداقی در واقعیت نداشته و بنوعی نشر اکاذیب و افتراء به دستگاه قضایی استان می باشد .» حمیدیان در ادامه به تبیین ماده ۶۹۸قانون مجازات اسلامی در خصوص نشر اکاذیب پرداخته و افزود :«حراست از امنیت ملی و صیانت از عملکرد دستگاه قضا به عنوان آخرین ملجاء احقاق حقوق ملت و تحقق عدالت ، خط قرمز قوه قضاییه محسوب شده و مجموعه ی قضایی در تحقق این هدف با هیچ فرد، گروه یاجریان سیاسی تعارف ندارد.»
حمیدیان در پایان گفت:« دستگاه قضا سیستان و بلوچستان نسبت به این سخن معاون رئیس جمهور اعلام جرم و به دادگاه کارکنان دولت شکایت خود را ارسال کرده است.»
۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…
در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…
امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندیها و خودآگاهیهایی است…
درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…